tiistai 3. syyskuuta 2013

Alviinat Tildasta


Leikkasin Mekkotehdas-kirjan Alviinan kaavat vaikka Elinaa oli tarkoitus. Muokkasin Alviinasta Elinan liian ronskisti ja Elenalle suunnittelemani mekko oli jopa Veronikalle turhan iso kaula-aukosta. Onneksi kangasta oli vielä jäljellä ja sain ryppykaistaleen mekonhelmaan, näin siitä tuli Veronikan mekko ja sen alle vaikka paita. Passatkoon. Ja Elenan mekko Veronikan kankaista erittäin paljon pienennettynä. Noh, ihanan ihanat sanoisin ja vaikka kyyneliä meinasi jo loppumetrit teettää, niin hyvä kun tein molemmat samana päivänä. Vielä olis tätä paikallisesta kangaskaupasta hankittua Tilda-kangasta jäljellä ja sormia syyhyttäis tehdä vaikka mitä. Mutta tiedossa tänään on uuden vahakankaan metsästystä, vanhan tuolin päällystystä nahkatakilla ja pitäis pari kivaa tuolia tilata netistä. Kiva päivä tiedossa siis <3. (ihana pöytäliina tuossa neidon alla on kirppisaarre kolmella eurolla, alimmassa kuvassa näkyy paremmin,. kuinka joku raskii luopua?)



Iloista sadonkorjuuta teille kaikille, meillä on omppuhillot tekemättä ja puolukat poimimatta. Saa nähdä jääkö ne uupumaan pakkasesta, vaiko ehtiskö huomenna tehdä jompaa kumpaa. Viikot meinaa hurahtaa aivan liian nopeaan..
 tik tik tik.. 
Eikö aika koskaan pysähdy? Taitaa olla meidän tehtävä. Kohta saa nostaa jalat pöydälle kun lumi peittää antoisimmankin maan. Nyt kerätään, haalitaan, peitellään, viimeistellään ja siivotaan. Nautitaan kun syys peittää maan ja aurinko usvaverhon takaa pilkahtaa. <3
Nautinnollista syksyä kaikille!

12 kommenttia:

  1. Tosi kauniit mekot! Aika jännä miten kivalta näyttää mustapohjainen kangas pienten päällä. Kivaa vanhanajan fiilistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tarkoitus oli tehdä hautajaismekot joita voi muulloinkin käyttää. Ja taitaa tulla käytettyä muulloinkin, kyllä tuo musta kangas vaan on tyttösten päällä aivan ihana <3.

      Poista
  2. U-P-E-A-T MEKOT!!!!!<3 -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, olet jättänyt kommentin pitkästä aikaa! Kiitos. Teidän neideille kans? ;P

      Poista
  3. Upeat mekot ja niin suloiset mannekiinit♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mannekiinit olivat kyllä niin vilkkaita kuvattavia, liekö noiden vitamiinien ansiota joilla lahjoin pari kuvaa. Kovin montaa kuvaa ei ehtinyt parin vitamiinipillerien aikana ottamaan. Mutta ihania ovat <3

      Poista
  4. Ompa tosi ihanat! Tuo Elina mekko malli on tosi kiva. :)

    Mutta ei kai vaan ihanat tyttöset istu teidän UUDELLA keittiöpöydällä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. On se kiva, mutta hieman avara tosiaan tuo Veronikan kaula-aukko. :/

      Kyllä!! Veronika ei halunnut laittaa mekkoa, mutta alettuani kuvaamaan Elenaa PÖYDÄLLÄ, muutti toinenkin mielensä ja tuli ehdottomasti aamuvitamiinit pöydälle jakamaan <3 .. Joskus arki on vain niin hassua kun on omituinen äiti ? ;)

      Poista
    2. Talvi tulossa, paitaa alle, joten ei avarat kaula-aukot mitään haittaa. :)

      Pöytäpostausta odottelen!! :)

      Poista
    3. Se on totta. Muutenkin sinne varmasti olisi tullut laitettua pitkähihasta alle. :)
      Hih, Pöytäpostausta pukkaa ;)

      Poista
  5. Niiiiiin supersuloiset, tykkään hiimuisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään kans ja onneksi tuota kangasta jäi vielä jonkin verran jäljelle. Saan vaikka mitä pikkusta tehtyä <3

      Poista