lauantai 7. syyskuuta 2013

Sofia-kirjoneulesukat



Nallen ihastuttava lila väri houkutteli ja valloitti käsityöläisen. Kummityttöselle kuulemma tarvittais sukkaa jos toista, joten tein yhden parin (yhä prässäämättä kylläkin). Piiiiitkät, että menee talvella lähes villahousujen tilalla mekon kanssa. Ideaa näihin kuvioihin hain Garnstudion sivuilta, mutta muuten tuollaset perus pitkätsukat päästä. Harkinnassa on myös tehdä lyhyenlännät sukat samaiselle neitoselle. Elena sai toimia mallina meidän ihan uudella JDL:n tuolilla joita tilasin pari netistä. Lisää olis saatava, mutta mutta.. Hiljaa hyvää tulee?



Toinenkin Muratti sai päällensä virkatun korin, mutta jätin alla olevan ruukun näkyviin hieman. Onko ihan pöhkön näköistä? Jotenkin ajattelin, että sopeis värimaailmaan näkyä hieman tuota kamalan ihanan ruskeeta? Kudetta olis kyllä .. mitä.. jotain pari jätesäkillistä, että ei se siitä kiinni ole jos raati siellä toisella puolella päättää lisäkierrokset tarpeelliseksi. :D

Makeaa on mussuteltu tällä viikolla(kin), Ryökäle mitä touhua. Hampaat tippuu tätä menoa suusta aika nopeesti... hillitäkkö pitäis? Hmm.. Huomenna?
Hyvää ja makoisaa tätä päivää, huomista ja vaikka vielä ylihuomistakin.. Olette ihania kun jaksatte käydä piipahtelemassa täällä <3. 

6 kommenttia:

  1. Suloiset on sukkaset!

    Ja nuo tuolit on tooosi kivat! Hiljaa hyvä tulee tosiaan ja on mun mielestä kivan näköistäkin, kun kaikki tuolit ei ole samanlaisia. :)

    Murattinne ovat juuri sopivat noin! Täytyis kans ennen pakkasia tuoda tuo VALTAVA muratti sisälle. Se on ihan hirmuisesti kasvanut kesän aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.

      Niin se taitaa olla, vaikka toisaalta haluaisin kaikkien tuolien olevan samanlaiset :D.

      Niin se taitaa olla. Meidän muratit ovat ihme ja kumma elossa, vaikka olen kastellut niitä parin viikon välein ja en ole antanut niille mitään ravinteita. Isomummulla oli kans jäätävän kokoinen muratti pihalla, ihana!

      Poista
  2. Ihanat ihanat sukkaset, oon niin kade, miulla ei pysy käsissä puikot yhtään! :) Meillä kanssa herkkuja kuluu tänään kun leffailtaa vietellään, mutta herkut on vaaan niiiiiiin hyviä <3

    Sisustuksen kanssa maltti on valttia, vaikka en sitä itse ymmärräkään ;) Mutta noin lopputuloksen kanssa kuulemma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. Mulla pysyy puikot kyllä kädessä, mutta en sitten tiedä onko tulos aina just sitä mitä toivoisi. :)

      Niin ja mulla mieli muuttuu joka päivä, joten ei oikein tiedä miten sitä sitten oikein kotia sisustais! Siksi siis valitsin valkoiset tuolitkin, että saa sitten istuintyynyillä väriä jos/kun kyllästyn johonkin väriin.

      Poista
  3. Aivan ihanat sukat! Värit ja kaikki on just täydelliset.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 . Toivotaan, että kummitytsyn äippäkin tykkää!

      Poista