lauantai 21. syyskuuta 2013

Tiputyttöjen iltamat

Silmät väsymyksestä sirrillään kirjoitetaan postausta siitä, miten kaksi naista menivät sekaisin ensinnäkin herkuista (niin että unohtui se oleellisin, ompelukone!), kuudesta metristä collegea, erilaisista pitseistä, vetoketjuista ja tietysti tämä kaikki tapahtui toistensa tekemät villasukat jalassa <3. Palvelu pelasi ystäväni Helmi Hetkiä ja Herttaista Eloa -blogin Iinan luona, varsinainen herrasmies tarjoili tortilloja kynttilän hämyssä ja viiden vuoden jemma-servetit olivat päässeet ruokapöytään. Voi että, mikä ilta ja vielä hulvattomampi yö! 



Varsinaiset Täti-Moonikat tunikahuppareissaan, joiden ideat ja ohjeet ovat muuten peräisin Ommellinen-blogista. Ystäväni oli leikannut kaavat valmiiksi, oikoluki ohjeita ja opasti kanttinauhojen laitossa. Ihanaa ja kiitos <3. Koen olevani sen verran rohkaistunut käyttämään joustavaa kanttinauhaa, että ehdottomasti yhteistä kangastilausta kehiin (niin siis sitten kun kukkaro sallii).  Näitä tunikoita on saatava kaikissa sateenkaaren väreissä, niin mukavat ja hienot nämä ovat. Kangas on maksanut vajaa euron metri Kauhajoen Kankaiden Poistomyynnissä. Onneksi otin sen koko kangasmytyn joka siellä nurkassa nimeäni huuteli.




Yhteisen ompeluillan kruunasi vielä ystäväni kangashyllyltä napatuista raitakankaista tehdyt pipot. Nämä päässä on patsasteltu koko päivä. Hieman omatuntoa kolkutteli, kun eräs pikkuinen neitokainen kaupan pihassa sai itkukohtauksen nähdessäni tämän. " Missä mun pipo on? " kuului korvia huumava kysymys ja minä juoksin äkkiä sisälle kauppaan. Murhaavat katseet sain tytön mammalta, kun kaupassa osuin näkyville. Äkkäsin nopeasti pysyä loitolla, ettei tulisi uutta kohtausta. Minä kun en tästä hevillä luovu. Ensimmäisen yhteisen ompeluillan tuotos on ja pysyy päässäni koko syksyn. 

Keltaista syksyä teille kaikille, tämä tipu menee nyt syömään ja sitten sieneen ennen kuin kaukonaapurin innokkaat sienestäjät ovat vieneet kaikki sienet metsästä. :D 
Olis kyllä niin kivat taskutkin tunikassa, että sinne edes pari keltaista kanttarellia sopeis.
Pitäkäähän peukut pystyssä <3.

10 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitkä ihkut tunikat! Näistä kuvista tulee niin hyvä mieli! :) Molempien blogeissa piti käydä pariin kertaan hihittelemässä! Ootte te ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos <3 Ihanaa jos tunnelma välittyi lukijoillekkin! Olet aivan ihana, kun käyt täällä piristämässä kommenteillasi!

      Poista
  2. Tälläiset iltamat otetaan ehdottomasti tavaksi ja pian uudestaan! <3 :) oli niiiiin kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo!! Oli kyllä niin huippua, että heti otetaan uusiks kun isännät alkaa selvitä edellisestä lastenhoitokeikasta. <3

      Poista
  3. Oi että mikä ilta!! Tollainen tekee varmasti hyvää arjen pyörittämisen keskellä! :) ja hienot aikaansaannokset teillä. Oon tohon Iinankin blogiin jäänyt koukkuun, ku tätä kautta joskus löysin. Oi mitä viitseliäitä naisia kaikkine käsitöineen Ym. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tekee. Välillä tarvitaan noita aivojen nollauksia! Kiitos. Ovat mukavat päälläkin, joten jee! <3 Hienoa että löysit myös Iinan blogiin ja vielä hienompaa että jätit viestiä. Mukavaa syksyä myös sinulle sinne Euraan (en kyllä ole vieläkään tietoinen kuka olet, mutta mystiikka sopii syksyyn ku nenä päähän) <3

      Poista
    2. Hihhih, kiitos:) Jos sulla on sähköpostiosoite jossain niin et löydän sen, ni tie vaikka sitä kautta paljastaisinkin :D

      Poista
    3. aarrerasia@gmail.com sinne vaan viestä <3

      Poista
  4. Aivan TÖRKEEN kivoja mekkoja :) Kade hiukan olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Ei muuta ku omaa versiota tekemään, tää on meinaan niin kiva päälläkin ;)

      Poista