perjantai 30. elokuuta 2013

Pipojen päivitystä


Nämä pipot ovat olleet moneen otteeseen häviksissä. Niitä on revitty, rakastettu ja venytetty entisestään. Olivat ennestäänkin molemmille tyttösille liian isoja ja kovan käsittelyn jäljiltä 'etusakara' ulettui nenään. Harsin sen nurjalle puolelle, virkkasin Irlantilaiset ruusut, pari nappia päällitysten ja siinäpä kulkevat neitokaiset viime kevään pipoissa kuin uusissa. Kuinka voikin pienet asiat muuttaa ilmettä noin paljon :). 

Viimeisimmät kirppislöydöt ovat saatu ottaa käyttöön. Sadetakki 3e ja Kavan kukkakengät 6 e. Ainoastaan Elenaiseni sai ihkauudet kengät kaupasta, ihan vain siksi, että kirppikseltä ei löytynyt. Syksy on täällä <3. Ei meinaa muistaa pukea tarpeeksi päälle ja tämä mielessään seuraavalla kerralla vuoraakin neitoset aivan liian paksuihin tamineihin. Kohtuus, mitä se on? 


Olen alkanut ainakin nauttia syksystä kohtuu paljon, kohtuu paljon myös rakastan pientä perhettäni ja kohtuu paljon minua väsyttäis. Kohtuu paljon olis työtä (pakkausta, leivontaa ja huushollausta) vaikka kello on jo puoli kaksitoista yöllä. Kohtuu kiva päivä takana, kohtuu iloinen. Kohtuu hyvin ajatukset ovat pysyneet kasassa koko päivän ja kohtuu paljon toisia lapsia tyttöset ovat tavanneet tänään. Olen kohtuu kiitollinen kaikesta saamastani ja saavuttamastani. Kohtuu hyvää suklaata söin tänään lähes levyllisen ja kohtuu kylmät tirpaat ovat ilman villasukkia. Kohtuus on kohdellut minua sitten kuitenkin ihan hyvin, oli se sitten mitä tahansa. Kohtuu nopeasti meni kuumekkin ohitse, vain kaksi surkeaa päivää lasten kanssa tokkuraista menoa. Ja kohtuu kivaa, kun pääsemme huomenna seikkailemaan.

Me lähdemme perheviikonloppua viettämään Euraan. Uskoisin, että kova meno on kun kaikki äitini ja isäni 21 lastenlasta, 8 lasta ja mahdolliset puolisot kokoontuu kasaan. 
Kohtuutonta menoa sanoisin. Ja sitä toivottelen teillekkin. 
Elämämme on lainassa, käyttäkäämme sitä hyvin, hallitusti ja säästelemättä ilonkyyneliä. Palautusajan umpeenmeno voi olla pitkä, mutta voihan se olla lyhytkin.

Kohtuu täysillä eteenpäin, kunhan sumun takaa näkee jotain. Syksy <3 .

7 kommenttia:

  1. Voiko sulosempia pipoja enää olla? -Ei! Olet taas kerran onnistunut tekemään käsilläsi jotain aivan mahtavaa! (niin kuin aina) Teillä muilla sisaruksilla on nämä upeat kädentaidot. Missä mun? Kaipa ne vielä jossain vaiheessa tulee esiin.. Huomenna nähdään! Tulossa on kohtuu riemukas viikonloppu! <3 -L.T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Kiitos. Sun kädentaidot ovat kyllä hyvin hallussa, pääset hoitoalalle ja otat valokuvia . Eiköhän siinä sun käsille ole jo aika paljon tekemistä, niiden huushollitöiden lisäksi. Ihana oli nähdä. Ja muistorikas reissu olikin . Kiitos <3

      Poista
  2. Toosi söpöt! :) Meilläkin olisi Hertalle kenkien osto edessä...

    Hauskaa sukuviikonloppua teille! Varmasti tulee olemaan kivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. Jotenkin turhauttavaa ostaa näin pienille kenkiä, kun tietää niiden menevän pian huonoksi ja muutenkin kasvaa niin nopeasti neitoset, että tekis mieli ostaa kanootteja .

      Kiitos. Meillä oli kyllä aivan ihanaa <3 Muistoja talletettuna vaikka kuinka paljon.

      Poista
    2. Niinpä, tuola kun kivikossa konttii, niin heti on kärjet pilalla! Taidan vielä kokeilla onneani kirppareilla. :)

      Poista
  3. Hienoja pipoja!! Mukavaisaa perheviikonloppua Eurassa :) terv. Nykyinen Euralainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli kyllä aivan ihana paikka se Mansikin leirikeskus teillä siellä. :)
      Alkaa jo pikkuisen hahmottumaan ketä olet, kiva kun käyt kommentoimassa välillä. Piristää <3

      Poista