perjantai 27. syyskuuta 2013

Perjantain pitsisukat ja vähä muutakin.


Pyydettiin pitsisukkia harmaina ja valkoisin nauhoin. Sukkamalli on jostain Novitan sukkalehdestä ja tapani mukaan vain aloitussilmukoiden määrä ja pitsimalli on noukittu ohjeesta. Omistan lähes samanlaiset sukat itsekkin, ystäväni Iinan neulomana kylläkin. Laitoin muuten mukaan valkoiset nauhat, mutta aavistelin myös kyseisen serkun rrrrakastavan myös pitsiä joten käytin hieman värillistä pitsiä edes omaksi ilokseni. Pitkästä aikaa taas pitsi hotsitti. Kumma kun tuo naisen mieli muuttuu sitä tahtia kuin sekunnit juoksevat. Välillä mielisi super modernia ja pelkistetyä, minimalistista sitten toisinaan taas ih niin romanttista ja hempeää... toisinaan taas reteen retroa väri-ilottelua. 


Makkarissa tuo isomman neitosen soppi koki pienoisen muutoksen löydettyäni kirpparilta ihanan posliinikipon EUROLLA. Tuikkasin siihen Gallunan, otin Kodin Kuvalehdestä Marimekon mainoksen ja yhden takasivun, ompelin kirppispöytäliinasta ja valkoisesta Ikean verhosta rimpsutyynyn ja siirsin sängyltämme tyynyjä neidin sängylle. Noh.. arvaattehan, nyt meidän sänky tarttis tyynyjä. Mielessä olis kaiken näköistä, mutta niitä ei saa paikallisista kaupoista. Kenties reissu Kauhajoelle (tämän jo niin rakkaaksi tulleen takahikiän vieressä oleva 'KAUPUNKI') on lähiaikoina tiedossa. .. niin siis jos kotiäidin suuret tulot riittävät bensaan, tyynyihin ja kangasilotteluun ihan kaupasta asti kaiken muun oikeasti tärkeän lisäksi. En napise. Olen äärimmäisen kiitollinen, että lapseni saavat saman kasvatuksen kuin minäkin ja turvallisen ympäristön. Enkä kaipaile yhteiskunnan arvostusta, mutta ihmetyttäähän monien kysymykset ja ajatukset siitä, että "Ai sä olet VAAN kotona?" . Sopii tulla yrittämään, tämän turhauttavampaa työtä ei ole olemassakaan, mutta taivas miten antoisaa tämä toisinaan onkaan.



Tämä nainen on liikutellut kippoja, kappoja, tyynyjä ja kaiken maailman koriste-esineitä ees taas. Voi olla, että huomenna otankin Kodinkuvalehdestä jotain mustavalkoisia kuvia ja siirrän värikkäät tyynyt kaappiin. Isäntä tuskin moista edes huomaa ja vaikka huomaisikin niin pyörittelisi vain silmiään. Eipä ole nämä mun sisustustohinat kovin kalliita olleet... en uskalla edes laittaa pahemmin rahaa siihen sillä mieleni muuttuu joka päivä. Rasittavaa, mutta ehkäpä sekin ihan virkistävää. Kiva kun mikään päivä ei ole ihan samanlainen ja jokainen kirppikseltä raahamani aarre on ollut ainakin suht uniikki. Kiertelisinkö kirppareita, jos minulla olisi rahaa ku roskaa? En tiedä, ehkäpä kiertelisin sitten antiikkiliikkeitä tai ostaisin sisustusliikkeistä aitoa vanhaa aidolla kunnon hinnalla. .. enkä kokisi sitä tunnetta, jonka tunsin kun löysin tuon söpön kirsikkakipon. Oikeastikko, eurolla? Kuka voi luopua E.U.R.O.L.L.A.?


Noh tämä nainen lähtee nukuttamaan tuota yhtä neitosta. Kun isäntä tulee töistä kotiin niin lähden, minnekkäs muuaalle kuin KIRPPARILLE. Mistä sitä tietää, jos samassa välikössä olis lisää noita euron kirsikkakippoja? Oi että, kyllä tämä 'köyhyys' on ihanaa (ehkä puheet olisivat toisenlaiset ellei miekkonen olisi sponssaamassa arjen tohinoissa).

Mahtavaa viikonloppua ihanaiset!

-Kipa-

15 kommenttia:

  1. Mulla on vähän toi sama, että kaikki on tosi neutraalia. Mulla yleensä beige, ruskea ja valkoinen. Välillä taion joukkoon jotain värikästä tyynyä tai vilttiä, joihin sitte kyllästyn ja heitän taas piiloon :D
    Lastenhuone meillä on taas niiiiin värikäs, että ehk voin sieltä sit aina hakea sitä pirteyttä, jos tarviin ;)
    Neutraali on kyllä hyvä just siitä, että siihen saa yhdistettyä melkeinpä mitä vaan, jos haluaa!
    Hienot sukat!!! Ja kiva nukkumanurkkaus tyttösellä!

    Tsemppiä sinne arkeen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa. Mä olin 17 kun näitä pintoja valittiin, joten aika hyvin valittu vaikka monessa huoneessa tekisin nyt toisin. Mutta onneksi jo silloin omasin jokseenkin neutraalin ja hieman tumman tyylin joka on vielä jokusen vuoden jälkeenkin sama kuin joku aika sitten. uskoisin että teillä on hienoa. Kuullostaa mun väreiltä :).

      Kiitos. Tuo nurkkaus ei vain pahemmin ole käytössä kun neitonen nukkuu paaaljon mieluummin meidän välissä. Ja oikeastaan ihana niin <3. Elena kun ei moista edes harkitse.

      Tsemppiä myös sinulle <3. Vastailen sun mailiin kun ehdin tai aivot raksuttavat edes sen verran harkitusti, että ihan monta sanaa perätysten jokseenkin loogisesti osaisin laittaa :)

      Poista
  2. Aaaapua miten ihanat sukat... Ja vielä se että ne on MUN!!! Nyt ei tirpaat palele syssyllä!!! Kiitos taas paljon! Mageen astian ootkin löytänyt!!! Parhaimmat aarteet onkin aina kirpparilta!!! Iloa viikonloppuun, täälläkin se on piitkästä aikaa V-A-P-A-A!!!!!! Ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että ne olivat just sun näköiset vaikka pitsikuviokin matkan varrella vaihtui (et tainnut edes huomata?) . Mahtavaa vapaata v-loppua!! Olet sen ansainnut <3 . Ja muuten, hienot kengät sulla vaikka jäi kokonaan kirppiksellä törmätessä sanomatta :)

      Poista
  3. Ihanat! Voisko sulta tilata villasukat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Pistäppä meiliä tonne aarrerasia@gmail.com . Sukkatilausta kehiin. Mallia voi vaikka vähä katsella Garnstudion sivuilta, mutta mutta.. harvoimpa minä niitä ohjeita noudattelen, mutta malli olis kiva olla vähä tiedossa ennen ku alan tehdä. :)

      Poista
  4. Juuri samanmallinen kippo löytyy tästä talosta jostain, joskin en tiedä mistä, mutta sitä koristaa omenan kuva! Ihana! <3 Kaunis tuo Veronikan nukkumanurkkaus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla nyt on vaikka ja mitä muitakin ihastuttavia kippoja <3 . VArsinainen aarrekammio se teidän tupa (iso sellainen). Kiitos. Vähä väriä keskeltä arkea. Ihan just mua hakea lehdestä tosiaan jotain mainoksia seinälle :)

      Poista
  5. Blogistani löytyy haaste Rouvalle! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää ja kumartaa, laittaa eteenpäinkin joku päivä <3

      Poista
  6. Aivan ihanan suloiset villasukat!! <3 Juuri tuollaiset minäkin haluaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Ei muuta ku kilkuttamaan, jos vain niiden villahousujen jälkeen heti jaksaa pitkiä sukkia alkaa tehdä :).

      Poista
  7. Onpa nätit sukat! Tuo pitsinauha tekee niistä täydelliset.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Kävin sun blogissa yks päivä ja näin siellä kans aiva ihanat pitkät sukat. Olen vain niin huono jättämään noita kommentteja. Mutta upeat olivat,.. sinun sanoja lainatakseni.. ihan täydelliset ;)

      Poista
  8. Kauniit sukat ja kaunis pitsimalli! Tykkään noista pitkistä varsista!
    Paljon kaunista ja kivaa blogiysdi löytyy - oikea aarrerasia siis :)

    VastaaPoista