maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vahvistavan ihana loma

Tämä sekametelisakki on palannut lomareissultaan. On nähty mammoja ja pappoja, tätejä, enoja, minun lapsuudenystäviä ja heidän puolisoitaan. Ihastuttava -kaksos-vauva-masukin- tuli nähtyä! Miten ihana onkaan tavata läheisiä ihmisiä ja vanhoja tuttuja. Tuli kyläiltyä monessa paikassa ja tehtyä yllätyskäyntejä pitkin kyliä. Mutta toteutimme sentään jotain etukäteen suunniteltuakin.


Varmasti eniten suunniteltua reissussamme taisi olla ystäväni ja hänen miehensä järjestämä karting-ajo Turussa ja piknik-reissu Naantalissa. Suunnitelmat olivat salaiset, eivätkä olleet meidän laatimat. Oli kutkuttavaa odotella mihin auto meidät vie. Ihastuttava aurinko paistoi ja leppoinen tuuli tuiversi. Ystäväni oli leiponut ihania leivonnaisia meitä varten. Miten paljon vaivaa ystäväni olikaan nähnyt, toivottavasti hän voi sanoa, että kaikki oli työn arvoista. Meille jäi mieheni kanssa ainakin mahtava tunne ja suurenmoiset muistot. 
Kiitos T <3 T . 


Päätin jo lähteissäni, että kuvaan tällä reissulla äitini kukkasia. Mutta tuli kuvattua myös siskoni puutarhaa. Yllä oleva kuvakasa on kooste tällä hetkellä äitini rehevistä kukkapenkeistä kukkivista kukkasista. Alla taasen on siskoni rouhean romanttisesta pihapiiristä tehty kooste. Piha-alueella oli vaikka ja mitä, mutta jotenkin halusin kuvata vain näitä rouheita asioita. En niinkään  niitä hempeitä ja herttaisia, kuten äitini luona. Jotenkin tuo metsän läheisyydessä ja käpyjen keskellä oleminen kuuluu tuohon pihapiiriin kaikista oleellisimmin. Kauniit Kuunliljameret jäivät kuvaamatta, samaten orvokit ja eräs runsaasti kukkiva amppeli. Mennään näillä. Eikö olekkin ihania?


Lomalta on selvitty. Takana on jos vaikka mitä. Häissäkin kävimme. Tarjoilu siellä oli aivan mahtava ja tietysti kaikki oli suloista ja kauniisti koristeltua. 
Mammani luona käydessä sain kassillisen kaiken näköisiä aarteita. Mammani neulomia töitä ja kankaita joita ketään muu ei ollut huolinut. Kotimatkalla auto oli pakattu vielä enemmän täyteen kuin tullessa. Kirppiskierroskin kun piti tehdä paikallisissa kirppiksissä. 

Paljon kaikkea pienen pientä ja suuren suurta. Ja nyt jo tekisi mieli lähteä takaisin.
Uusia kujeita odotellessa taidan hieman kutoa, kunhan on arjen tylsät velvollisuudet hoidettu pois alta.

Ihanaa eloa teille kaikille, nautitaan arjesta vaikka sataisikin koko viikon!

4 kommenttia:

  1. Oli kivaa kun kävitte meillä! Saisitte useamminkin tulla mutta ymmärtäähän sen että ei sitä noin vaan voi lähteä:) terkkuja sinne<3 - Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ku saatiin olla. Varo vain, ties vaikka tultais taas jossain välis. Terkkuja sinne kans <3 . Ja muista, että tänne saa tulla aina ku vain ollaan kotona ja terveinä.

      Poista
  2. Ja taas aivan ihanat kuvat!! Tunnelmaan pääsee oikein hyvin niiden myötä:) Me ollaan vaaralla, lomaillaan Posiolla, joten upeat jylhämaisema terveiset täältä<3 -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) . Oi, Posiolla on mahtavaa, kuten kaikkialla Lapissa. Vaikka en kyllä ihan kaikkialla olekkaan käynyt. Ollaan muutes mekin lähdössä pienelle lomareissulle loppuviikosta, jotenka mietintätauko aarteiden suhteen vähä venyy..

      Poista