keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Keskiviikon gollaasi


Tälle päivälle on mahtunut kaikenlaista. Ja pitkästä aikaa vois sanoa, että kaikkiaan ihan hyvä päivä. Arjen rutiinien katkaisua ja jonkin sortin irtiottoa. Mustikoiden poimintaa koko perheen voimin, metsissä samoilua ja ihmettelyä, marjojen perkausta naisvoimin (uusilla rappusilla), isännän tekemien lättyjen syöntiä jäätelön ja tämän vuoden marjasaalisten kera, pientä ja suurta ihmettä kiharapilven ja tummatukkien seurassa. Kukkiakin kuivattiin aamusella, kuunneltiin miten Ruisrääkkä piti meteliä itsestään. 
Aurinko, miten sinua kaivattiin päiviämme lämmittämään. 
Nautin joka säteestäsi.


<3



Huomenna matkustamme kotopuoleen.
 Yllätyksiä luvassa. 
Ystäväpariskunta on järjestänyt meille jotain mistä sen verran tiedän, että ruokaa ja ilmeisesti mikroautoja on ohjelmassa. Lauantaina häihin ja sunnuntaina takasin Pohojammaalle (ehkä?). Toivottavasti ei olisi matkapahoinvointia ja tulisi kudottua. Kaukaa on meinaan pitkä matka ja aika olis kiva käyttää hyödyksi. 

<3 Palailemisiin, näkyilemisiin ja neulomisiin <3

6 kommenttia:

  1. Pienet ne on yleensä ne onnenaiheet, niitä ei vaan aina kaiken "Kiireen" keskellä huomaa :) Kauniita kuvia, kivalta kuulostava päivä :) Meillä samanlainen, onnistunut päivä takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin arjen rutiinit turruttavat mielen, estävät näkemästä arjen pieniä ihanuuksia. Täytyypi käydä katsastamassa teidän päivän kulku. Rakastan kuviasi <3

      Poista
  2. Ihana kollaasi ja kiva päivä! Lettuja, namm. :P Nähdään lauantaina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli kyllä ihana päivä,etenkin kun ei tarvinnut ruokaa tehdä. Nähdään!

      Poista
  3. Kiva kuvakollaasi :) ja erityisesti noi edellisen postauksen tossut :) Tervetuloa tutustumaan blogiini ja ♥ Ihanaa kesänjatkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Käyn ehdottomasti vastavierailulla :). Ja tervetuloa toistekkin piipahtamaan ♥.

      Poista