perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pysähdys arjen keskellä



Tällä viikolla tänään on vietetty pisin aika sisällä ja muuten ollaan oltu puutarhatöissä. Lupasin Veronikalle eilen, että huomenna otetaan hiukan rennommin. Siivotaan vähän ja käydään hiukan vain hakemassa lisää koristekatetta. Muuten ollaan vain. Pompitaan trampalla, ihastellaan tähän mennessä saavutettua (ja tuota isännän tekemän kaapin yllä lymyilevää kolmen euron kirppis aarretta) ja ehkäpä kudotaan. Ihastuttava Pompin ale-pakettikin postissa odottaisi. Sen tulo ajoittuikin vallan mainiosti perheen rentoon päivään. Rentona päivänä sormet eivät ole multaset ja uskaltaa vapaasti tunnustella ihastuttavia kankaita. Iikk. Äkkiä popot jalkaan ja postiin. :)

Joskus on hyvä pysähtyä kesken uurastuksen. Katsella kaukaa ja vain nauttia matkasta. Tänään on meidän lomapäivä, lasten ylenpalttinen huomioimispäivä ja vielä mammailupäivä.


        

 Hyvää viikonloppua kaikille! 
Lupaan haastaa kirjoneuleen vielä tänä viikonloppuna ja saada nuo neitosen sukat tuosta sohvapöydältä kudottua valmiiksi. 


Mihinhän kaikkeen viikonloppu sinut haastaa? 

3 kommenttia:

  1. Teillä on vallan järjestyskin muuttunut sitte viime näkemän. Täytyisi tulla oikein piipahtamaan joku päivä. :) Herkulliselta näyttää kirjoneulesukat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule ihmeessä. Ja Helmukka saa tulla leikkimään ihan muutenkin vaikket sinä ehtisi :) (jätä joku päivä kyydistä ku menet ohitse) Ja kiitos., kaippa saan ne tuosta pääteltyä jossain välissä, se voi sitte olla tympeetä touhua. :D

      Poista
    2. Joo se voiskin tykätä tulla siihen joku päivä. Täytyy viestitellä. :) Tympeetä se on, mutta lopussa kiitos seisoo. :)

      Poista