tiistai 30. heinäkuuta 2013

Turkoosit palmikkosukat


Ihan itselle sukat. Yksin minun varpaiden lämmikkeeksi.
(lupaan lainata ystäville, jos tulevat meille ilman villiksiä (näin kesällä hyvin mahdollista)
Paksua Novitan 7-veljestä turkoosina, paksua siis verrattuna vaikkapa Novitan Nalleen. Palmikkoa ja nurjaa. Huh, ei vähään aikaan noin paljon nurjaa kiitos! Kärjestä tuli omituinen kun en oikein osannut tehdä/jaksanut taistella tuota palmikkoa loppuun asti. (pitää petrata sitä) 
Noh, eipä käyttöä häiritse pienet viat. On sentäs ripustuslenkit! 
Idean lenkkeihin sain GarnStudion sivuilta, mutta muuten sukat ovat omasta päästä.
























Tänään on satanut, taas. Aloitin jo uutta neulontatyötä. On hyvä nostaa jalat pöydälle ja olla vain. Isäntä imuroi ja pesi eilen lattiat. Minä siivosin vaatehuoneen. Tänään sitä sitten vain olen, isäntä taas uhmaa sadetta ja on tekemässä terassia. Ahkera mies <3.




















Ahkeran letkeetä eloa siis myös teille. Toivottavasti sitä aurinkoakin vielä pilkahtelis joku päivä!

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Ja hauska yksityiskohta tuo ripustuslenkki, saa nappejakin kulutettua tuollaisiin. :) Ja arvaa! Mullakin on turkoosia puikoilla!! Ei voi olla tälläistä telepatiaa. ;) Tosin nallea.. Meilläkin isäntä eilisen illan uhmasi sadetta ja teki terassia. Suunnitelmissa kun oli saada se tällä viikolla valmiiksi. Ahkeria ukkoja meillä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Noita neppeja ei vaan saa oikein mistään täältä päin, joten ei tarttis kyl kuluu yhtään. Vink vink paikallisille kangaskaupoille! :) Turkoosi on ihana väri. Meillä sitä alkaa olla jo vähän liikaakin. Oon taas pulassa kun kyllästyn. Ahkeruus taitaaki olla ainut asia mikä meidän ukkosia yhdistää. Tuntuu että kaikki Pohjammaan miehet on ihan erilaisia keskenään :D Eikä mitkään yleiset säännöt päde.

      Poista
    2. Turkoosi ei tosin oo yhtään mun väri, joten taitaa sukat päätyä johonkin toiseen kotiin. No kukapa nyt keskenään samanlainen olisi? Kaikkihan me erilaisia ollaan. :) Hyvä niin! :)

      Poista
    3. Joo ja onhan se avioliiton suola tai ylipäätään elämän suola siinä, että ollaan erilaisia ja opitaan tuntemaan toinen toisia. Mutta ei tarttis opetella kantapäänkautta kun ystävillä olis samanlaiset miekkoset tai olis edes semmoset yleis-säännöt jotka päteis kaikkiin miehiin :D

      Poista
  2. Ihanat! Voisit melkein tehdä miulle tilauksesta tällaiset! TYKKÄÄN :)

    VastaaPoista