perjantai 31. toukokuuta 2013

Syylliset tukilla


Monen tuskallisen (ks. vali-vali postaus ) mutkan kautta kuteet ovat vihdoin keritty ja niitä työstelen kaiken muun mahdollisen ohella. Kaksi säkillistä valkoista kudetta olisi, mutta joka ikinen metri pitää pestä Kloritissa ja kuivuminen tuntuu kestävän ikuisuuden. Tiedä sitten oliko järkevä ostos vai ei. Jatkossa ainakin siis tiedän tehdä kuteesta vyyhtejä, jotka solmin monesta kohtaa ja laitan sitten pesukoneeseen. Yksi vaihtoehto olisi laittaa ne pihalle likoon, mutta se vasta työläältä kuullostaakin. 
Laiskimus.



Kirppareilla on pyöritty, aarteita löydetty. Ylhäällä näkyvät keltaiset kipot löysin Närpiöstä. Olisko noi jotain feikki GG:tä aitojen sekaan? Olivat sen verran suloisia, että pakko oli ottaa ku halvalla sai. Vähän kesäisiä ja raikkaita elementtejä keittiöön. Kuvissa vilahtaa myös tuleva kesämattoni. Jo 68 cm tehtynä, hyvä minä!

 Pikaiset ompeluksetkin lähtee kummitytölle Uittoon. Tuttiketjuja kuulemma kaivattais, kaivattu jo jonkin aikaa. Vihdoin sain ne ajalliseksi. Kumma kun tuo aika on sellainen, että se ei odota. Se vain kuluu lupaa kyselemättä. Tyttöset kasvaa ja kehittyy, äitikin kehittyy hyvin tehokkaasti leveyttä. Vitsit, pakko alkaa kaiken muun ohella myös liikkua. 
Laiskimus, jälleen. 

















Laiskanletkeetä viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tuskinpa laiskimus, vain ihan liikaa muuta tekemistä! :) toi matto on kyllä herkku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietkö, oon päättäny etten ota tilaustöitä enää pahemmin vastaan. Iskee aina stressi ja silloin ei saa mitään aikaseksi ja tulee käsittämättömän huonoa käsialaakin. Ja lenkkilaiska kyllä oon.. mut ei se mitään, onhan mulla kohta sitten hieno matto kun oikein paljon välttelen liikuntaa :)

      Poista