keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tuulen tuivertamat



Kesä alkaa jo kohta olemaan täällä! Tuuli ja aurinko tanssahtelevat kilpaa, pelaavat hippaa pihalla. Emäntä hiukset pörröllään kärrää klapeja vajaan. Lähes kaikki pihamme puut ja pensaat ovat päässeet ränsistyneeseen talliimme tai peräkärryille. Käsitöitäkin on aina jossain välissä tehty, mutta en niitä jaksanut nyt kuvata tänne, pihatyöt vievät veronsa. Minua tultiin jo kotiin katsomaan, että ollaanko sitä hengissä kun ei blogi päivity. Lupasin päivitellä blogiani useammin vaikka en käsitöitä tänne kuvailisikaan. 



Kävimme viime viikolla Raumalla Jätti-Rätissä. Sieltä tarttui mukaan kaiken näköistä, mutta myös nämä kuteet. Haisivat perunakellarille ja olivat parin metrin pätkissä, mutta nyt ovat kerillä ja tuuletettu. Voi kun pääsiskin mattoja paukuttelemaan, mutta katsellaan sitä puuhaa sitten kun piha ja tilaustyöt ovat reerassa. Vuorossa olis jos jonkin moista työtä. Ei stressiä, kyllä ne siitä jossain pihatöiden ja kotitöiden lomassa valmistuvat. ;) 

Aurinkoista loppuviikkoa joka iikalle!? 

4 kommenttia:

  1. Useinhan tämä sun blogi päivittyy! Lähes jokatoinen päivä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä voisin lukea sun päivityksiä mooonta kertaa päivässä. Sulla on taito kirjoittaa arjen asioista ihanasti. Olet vanhimman siskosi kanssa tässäasiassa ihan samansorttinen!!!

    ....ja emäntähän olikin oikein hyvinvoivan ja upean näköinen pihatyövermeet päällä!!! Kauniit kukkahanskat ja kaikki;)... Kiitos vielä suloisesta lapsilainasta!!!! Oikein aurinkoista päivää sulle ja koko porukalle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, että kirjoitukseni uppoaa edes joihinkin :)

      hahah, todella! Kiitos itsellesi. Eetun kalojen perään on kyselty ja koissua mietitty, vissiin oli taas niiiin mukavaa. Harvinaista herkkua meidän neidille (siis seura, ei kalat). Aurinkoisia ja toivottavasti jo pikkuhiljaa vähemmän tuulisia päiviä teille kans koko sakille :).

      Poista