torstai 30. toukokuuta 2013

Koivusta tuoli


Pieniä projekteja pikku hiljaa valmistuu myös ulkorintamalla. Tämä oli kyllä mukavaa puuhaa, emäntä oli sahannut nämä osat valmiiksi (käsisahalla ja suurinosa eri pituisia). Enää poralla kiinni, joka kävi sukkelaan.. olisin muuten tehnyt vasaralla itse. Onneksi innostus iski myös isäntään ja sen myötä meihin kaikkiin. Kummasti se innostus aina lopahtaa, mutta kivaa tämä kuitenkin oli ja ihan kiva istutusjakkara tai mikälie.




Kesä on tosiaan tullut kun Syreeni ja Lemmikit kukkivat. Lapsuusajoista asti jäänyt tapa on tehdä luonnonkukkasista kimppuja. Tänä kesänä saan oksia aimo annoksin pihassamme olevia pensaita, joissa on valkoisia kukkia (tällä hetkellä vielä nupuillaan). Kohta ne on kaikki kaivinkone vienyt mennessään. Jotenkin haikeaa, mutta ovat keskellä pihaa ja auttamatta tiellä. Jotain samantyylisiä olisi tarkoitus laittaa sitten kasvamaan, kunhan kaivinkone on saanut tarpeekseen mylläämisestä.



4 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin kiva tuoli <3

    VastaaPoista
  2. Sulta ei ideat lopu. Miten joku voi ollakin noin luova. Itestä tuntuu, et mielikuvitus on kokonaan unohtanut mut kun olen syntynyt. Kukahan on saanu munkin osuuden.
    Taidan tilata sulta tuollaisen tuolinki. :)

    - Mammarainen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten kuvasta näkee, idea on kirjasta eikä omasta päästä :)
      Mammarainen ottaa sahan ja tekee pihlajasta samanmoisen. Sopii talvella sinne kuistin läheisyyteen... tiekkö kato ;)

      Poista