maanantai 3. kesäkuuta 2013

Nahkatossuja


Jonkin aikaa jo sitten minulta tilattiin kolmet nahkatossut, yhdet sinisellä vuorella ja kahdet kellertävällä. Näiden kanssa kävi kuten useimmissa projekteissa, aina toimitusaika venyy..  
Ompelukone pomppi ja teki selväksi minulle, että oli sitten niin viimeiset tilaustossut jotka teen. Itselle kyllä tekis mieli tehdä yhdet jos toisetkin, mutta säälin konettani sen verran etten nyt lähiaikoina sitä enempää rääkkää.





Tämä kevät ja kesä on ollut yllättävien ostosten aikaa. Tämä ihastuttava viltti / pöytäliina lähti mukaan Närpiön kirppikseltä kolmella eurolla. Ihana ja kolmella eurolla! Vähän se vielä etsii paikkaansa, mutta on se ainakin superkiva.





6 kommenttia:

  1. Tosi kivat tossut! Näyttävät mukavilta jaloissa. Peukut pystyyn, että kone toimii taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En tiedä olenko pilannut koneeni kun meinaa aina nykyään pomppia kun on vähä paksumpia kohtia. Ostan itselle joululahjaksi uuden koneen jos ei ala pelata. Siihen asti ommellaan jotain suhteellisen ohkasia juttuja :)

      Poista
  2. Yhdyn edelliseen kommenttiin! Kumma kun noilla ompelukoneilla on oma tahto! :)

    VastaaPoista
  3. Taitaa ne kaikkien ompelikoneet aina joskus takuta. Tänään oma saumuri.... Leikkuri ei leikannut, neulat poikki, ja hermot piukalla. Mut mitäpä tuosta. Yritetään huomenna tai joskus uudella onnella. Ompelen nuorimmalle tyttärelle mekkoa viikonlopun häihin, toivottavasti kone alkaa yhteistyöhön, ettei alasti tarvi lasta laittaa juhliin :)

    Mutta nätit on nahkatossut jälleen. Sulla on taitoa :) Taidanpa sulta tilata kans, jos vielä yhden tilauksen otat vastaan. Talveksi olis kiva vetää jalkaan jotain muutakin kun ainaiset villasukat.
    - Mammarainen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koneet on ihania :) Toivottavasti tuli onnistunut teos kaikesta huolimatta.

      Kiitos. Katsotaan jouluna jos villasukkien kanssa tassuttelet sitte vielä nahkatossuissakin. ? Jep, ei suunnitella joulua.. ainaka paljoo. Eikä ainakaan kuumimpina hellepäivinä. :)

      Poista