perjantai 3. toukokuuta 2013

mattoa ku liukuhihnalta


.. Ei nyt sentään aiva niin tiuhaan tahtiin, kun tuntuu ettei muuta ole saanut aikaseksi ku pari vaivasta mattoa. No tuo onkin tosi hidasta touhua, kun viimisiä kierroksia väkersi tunnin per kierros. Kuinka paljon mattopuilla olisi tuossa ajassa saanut tehtyä. No nyt on moneen kertaan purattu matto valmis ja erittäin pirteän värinenkin vielä. 



Malli on taas näitä omia variaatioita. Kenties sen vuoksi saikin niin paljon purata, kun mistään ei löytynyt 'sitä oikeaa' mallia. Eikä tämäkään nyt aivan sellanen ole kuin mielessäni ajattelin, mutta menee se kun ei paremmin osaa ;D .
Villasukat tuolla hyllyn päällä huutelee ja niitä pitäisi saada ajalliseksi tehtyä. Onneksi täältä blogista löytyi linkkilista inspiroiviin nettisivuihin. Kenties saan edes toisen sukan valmiiksi tänä viikonloppuna.
Sukkien lisäksi tämä taitaa käydä huomenna katsastamassa Ilmajoella erään bloggaajan sisustuspuodin. Yhtenä päivänä kävin vain oven takana katsastamassa paikan, oli jo mennyt kiinni. Nyt paremmalla onnella huomenna, hyviä viikonloppuja kaikille! Toivottavasti en koko puotia tuo kotiin tullessani...hillitse itsesi nainen!


8 kommenttia:

  1. Moi!! Ookkos menossa Mallanmakeat kauppaan??? Voin lämpimästi suositella!!! Kierrä greengaten hylly kuitenkin kaukaa... Ei muuten, mutta valinnanvaikeus on aivan kaameaa.... Kun pitää saada tuota ja tuota ja tuota.....
    Älä sukista murehdi, syssyyn on piiitkä aika.
    Tosi kiva tuo matto!!! Ihanat värit!!!
    Me tuon murusen kanssa tossa vappuna suunniteltiin pihakalusteihin uusia tyynynpäällisiä, mutta kun tekijä puuttuu... Otatkos haasteen vastaan??? Iloa ja aurinkoa viikonloppuisi;) -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :)
      Joo oon. Taitaa olla niin, että GG hyllyllä tulee tosiaankin toi valinnanvaikeus!! Onneksi kukkaro asettaa mukavasti rajat :).
      En mä mitään murehdikkaan, ihan pikkasen vaan..
      Millaset tyynynpääliset? Kyllä mä haasteen vastaan otan, . Mistä kangasta ja kuinka paljon? Ollaan ens v.loppu menossa Rauman JättiRättiin ja siellä vois olla edullisia kankaita (lähes kaikki, jopa pellava, alle 10 e metri). Saat toki itsekkin käydä jostain ne etsimässä, tulee ainakin mieleiset.
      Aurinkoa myös sinne naapuriin, joku pv käydään kyllä lenkillä? :)

      Poista
    2. ...ku mulla on sellasia vaaanhoja säkkejä... Sellasia kahvipapusäkkejä. Mä pesen ne, niin katotaan sitten. Tai toinen vaihtoehto ois vanha sellanen superlonipatjan päällinen... Punaraitainen you know... Ideoidaan yhdessä, poikkean ensviikolla teillä...????
      Oikein mukavaa huomista reissua!!

      Poista
    3. Jees! Poikkea ihmeessä. Kuullostaa lupaavalle :) Ota molemmat vaikka mukaan niin ideoidaan niistä sitten.. kaikki päivät käy! Kotirotta on aina kotona, mut pistä silti vähä viestiä (saan edes suurimman kaaoksen siivottua enne ku tuut)

      Poista
  2. Tosi kiva siitä tuli ja sopii teille! Tämä tahtoo kans sinne puotiin! Ehkä pääsen vielä joskus. ;) Muista jättää myös vähän kahisevaa Rauman reissua varten! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä sä sinne vielä joku pv pääset :) Juu, en tiä mistä sinnekki rahat keksis. Tunnetusti tuon koko kaupan tullessani.. Käsityömessutkin kuulemma muuten järjestetään tänäkin vuonna! Perinteistä ei poikeata :)?

      Poista
    2. Sanoin Jaakolle että oon aika ylpeä ittestäni kun pystyin kieltäytymään siitä Rauman reissusta (olisinhan mä voinut jonkun pyytää lapsenvahdiksi). Mut se suurin syy on kans tuo tilipussin pienuus ja se että kun mä jotaki ostan niin ostan sitte kunnolla. ;D Ei poiketa perinteistä, vaikkakin joka vuosi saa todeta, ettei sielä mitään ihmeellistä ollutkaan.:)

      Poista
    3. Joo se taitaa meillä olla vähä sama, että koko kauppa ängetään mukaan, oli sitten kyse mistä kaupasta tahansa. Kirpparille menee helposti neljäkymppiä! Niin, ei sieltä useimmiten saa edes mitään uusia ideoitakaan,... silti menee aina sikana rahaa :) Köyhät kotiäiti parat!

      Poista