maanantai 16. joulukuuta 2013

Piparireunaiset sukat kirjotuilla ruusuilla


On harmaa päivä. Niin harmaa, ettei valoja ole hetkeksikään voinut sammuttaa. 
Harmaus ei siltikään ole ihme kyllä saavuttanut mieltäni.
Millä voisikaan, sillä silloin tällöin puuhastelujen lomassa kokee välähdyksen.
Välähdyksen lapsuuden joulusta. 
Nuo välähdykset mielessään on hyvä jatkaa joulun pieniä tohinoita.

Varsinaista välähdys-sarjaa oli myös kuvien ottaminen tänään.
Salamavalo on räpsynyt ja kuvaaminen ei oikein sujunut edes sitä vähää mitä joskus erehdyksessä on käynyt.
Noh, kaippa kuvista käy kuitenkin selväksi, että piparireunaa joulun kunniaksi.
Keskimmäinen ruskea lanka on Novitan Impivaaraa ja muut ovat sitten Novitan Seiskaveikkaa. Kirjotut ruusut nappasin Karin Holmbergin Kirjo ja korista pientä ja suurta -kirjasta. Ruusut eivät ole tismalleen samanlaiset, eivätkä ihan tismalleen samalla kohtaan, mutta eipä noita onneksi huomaa muuta kuin laskemalla. Silmämittaisesti katsoen sitä ei oikeastaan huomaa.



Pakettiin nämäkin pompahtivat niin että poks. Taitaa pakettia avatessa pöllähtää kiva villan tuoksu naamalle, kun eivät prässäyksen jälkeen ehtineet täysin kuivua. Mutta pakko nuo on äkkiä postiin kiikuttaa, että pääsee paketti perille jouluksi.

Tämän päivän teemaisesti myös koristautui pakettikin. 
Sou sou soudetaan kuului pari päivää sitten kässärihuoneesta ja pelkäsin pahinta.
Likat olivat kaataneet KAIKKI maton kuteet lattialle ja siellä he iloisessa sadan kerän kudekasan päällä kiikkuivat rottinkilaatikon päällä ja ilo oli ylimmillään.

Tänään niitä sitten järjestellessä päätin hyödyntää kuteita edes johonkin, sillä niitä ei ole tänä syksynä tullut pahemmin kulutettua. Pakettinauhaksi ja rusettia kehiin. Toimii ainakin mun mielestä ja sehän riittää? :D


Pitkä pinna oli onneksi seuranani ja sou sou soudetaan -leikki nauratti, vaikka olin hetki sitten tehnyt jonkin sortin joulusiivot tuohonkin huoneeseen.
Ja jotain hyvää tuostakin kudesekamelskasta seurasi.
Nyt olen tietoinen jäätävästä kudemäärästä ja tiedostan, että niitä pitäisi alkaa kuluttamaan. Ja ovatpahan järjestetty, päivän väriterapia saatu ja olo on hassun inspiroitunut. 
Miten voi vanhojen värikkäiden lakanasuikaleiden hypistely tehdä näin iloiseksi?

Nyt jäämme jännäämään paketin kulkua perille jouluaatoksi. Ja sitä, että menevätkö sukat omistajansa jalkaan, sillä en edes tiennyt jalan kokoa. Enkä livenä ole koipia edes koskaan nähnytkään, mutta pistäkööt sitten kiertoon tuo ihanainen sukkansa, jos eivät passaa jalkaan.

Kutkutusta maanantaihinne, nyt se on soronou ja pyykkivuorelle MARS!


25 kommenttia:

  1. Nämä on hienot! Ihanan seesteiset :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit sukat! Minä sain lauantaina kaikki paketit postitettua ja kyllä helpotti. Ainuttakaan "ei postitettavaa" pakettia ei tosin ole kääreessä, eikä edes kaikki hankittuna. Stressata en silti aio! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 . Mullakaan ei ole edes kaikkia vielä hankittuna. Pitäis käydä vähän kaupassa jossain välissä, mutta milloin sitä ehtis. En mäkään stressaa, mutta hieman .. öö todellisuus vain iskee tajuntaan ;D

      Poista
  3. Oi, mitkä sukat!!! =) Tosi upeat!!! Ja niin hienot värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Värit on tälläiset varmat ja neutraalit. :)

      Poista
  4. Niin ihanat sukat ja kauniit paketit :)

    VastaaPoista
  5. Namm! Aivan IHANAT!!! <3 Taidan tietää kenelle nämä postitettiin. ;)

    VastaaPoista
  6. Tosi hienot sukat, ja todella siisti käsiala sinulla. Itseäkin miellyttää tämä nyt kovasti muodissa oleva(?) piparireunus ja kiva idea yhdistää niihin nuo kirjotut ruusut sukanvarsissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Kummasti tuo prässäys viimeistelee ja tekee käsialastakin paljon tasaisemman. Niin, noita piparireunuksia ainakin näkyy paljon ainakin blogeissa, joten kaippa ne muodissa ovat? (olen muodista ihan pihalla :) ) Kirjonta on kyllä yllättävän kivaa. Taidan jotain kirjontatöitä lähiaikoina tehdä lisää. Vaihtelua :)

      Poista
  7. Ihanan kauniit sukat<3 (Psst, ottaisitko pois tuon robottivarmenteen ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 . Joo otin pois. Anopiltakin tuli heti viestiä, että jeeeee nyt mäkin saan kommattua tänne, että kiitos Hannariina kun vinkkasit :) <3

      Poista
  8. Oi miten kauniit sukat taas! Tosi kiva tuo ristipistokoristelu ja kaunis väriyhdistelmä. Ja somia pakettejakin!

    VastaaPoista
  9. Aivan upeat sukat ja värit sointuu erittäin hyvin yhteen. Taidan tilata sulta samanlaiset itelleni :-D. Ei ressiä, katotaan joulun jälkeen ;-) -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Ja nyt taidan tietää ketä se täällä aina välillä käy kommailemassa nimimerkillä A :) Ihana kun käyt piristämässä <3 . Samanlaisia en lupaa tehdä ,kuten taisit arvatakkin, etten koskaan tee kaksia täysin samanlaisia. Mutta jotain tämän suuntaista voin ens vuoden joulukalenteriin luvata tehdä ;)

      Poista
    2. Tiedän, että kaikki on uniikkia, mutta jotain vastaavaa haluisin. Eikä noin kallista pakettiin, :/ Otan vastaan vain, jos saan maksaa ne. Niin söpöt sukat, että sydämeen ottaa :-D -A-

      Poista
    3. hahahah, paraskin puhuja :D Kaikki ollu yli vitosen, mut sehän passaa mulle. Toivottavasti mun tekemät ei oo ollu tylsiä.. Vai sydämeen ottaa :DD

      Poista
  10. Nämä sukat on niin suloiset <3

    VastaaPoista
  11. Miulla on murunen vielä näistä ihanuuksista sana sanottavana, enkä epäile sanoa sitä <3 Oot ihaninta, yks ihanimpien joukossa, mitä mie tiijän <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu <3 Hyvä jos tykkäsit ja olivat sopivat? :) <3 . Yritän tässä lähipäivinä pistää sähköpostia tulemaan, kunhan vain pääsen jumittumaan tännne koneelle oikein kunnolla :).

      Poista