perjantai 13. joulukuuta 2013

13.12. Tämän vuoden joulukortit


Sieltä mistä aita on matalin.
Ihan vimpuloitakin suurin osa, mutta on rakkaudella parissa tunnissa tehtyjä.
Yli nelkyt korttia jo tänä vuonna, kummasti tuo luku kasvaa joka vuosi ja vieläkään ei ihan kaikille niille tullut lähetettyä kuin olisin halunut. 
Kortit ovat yksinkertaiset. Hieman lahjapaperia ja leimasinta.
Enkelipaperi on jotain askartelupaperia, eikä kuvia ollut kuin muutama yhdessä arkissa. Muuten olisin tehnyt mielelläni tuollaiset kaikille, mutta nyt menevät isomammoille ja isopaapalle.


Ja jotain joulukääreihinkin on valmistunut. Ihana siskoni tilasi vähän saman tyyliset kuin olen jo joskus aiemmin ystävälleni tehnyt. (Ystävälleni tekemät sukat vilahtavat täällä *klik* ) Olen nuo sukat tehnyt siis ystävälleni jo pari vuotta sitten ja uusi painos näistä olikin yllättävän haasteellista tehdä. Mutta valmista on ja kuvia tulee sitten paremmin aaton jälkeen. 

Kuva vielä anopille antamasta tämän päivän lahjasta. Lisään lisäkuvan vielä huomenna kun lahja saa jatkoa.


Iloa päivääsi <3
 Joko olet kiikuttanut kortit postiin? :)

10 kommenttia:

  1. Nätit kortit! Oikein hävettää, mut mie ekaa kertaa moneen vuoteen ostin kortit ja lähetinkin vain ihan muutamille "pakollisille" sukulaisille. Ensi vuonna kyllä askartelen itse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Mitäs tuota häpeemään. Mä meinasin olla lähettämättä ollenkaan. Kukas sitä edes huomais jos yhden vuoden silloin tällöin jättäis väliin.. :D

      Poista
  2. Näyttääpä villasukat ihanilta! :) Jännityksellä odottelen, että löytääkö yksi kortti meille. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Aika samanlaiset ku ne sulle tekemäni. Eiköhän nyt edes yksi kortti teille liikene.. :)

      Poista
  3. Tosi upeet villasukat! Ja hienoja kortteja oot tehnyt, kyllä päihittää kaupan kortit mennen tullen =) On se vaan niin eri saada ihan ite tehty kortti, vaikka ilahduttaa tietysti yhtälailla kaupasta ostettukkin saajaa!
    Pikkuinen merkki piti pitkästä aikaa jättää tänne, käyn kyllä päivittäin kurkkimassa ;)
    Mukavaa joulunaikaa <3 Toivottavasti mittari menee ees vähän miinukselle tässä viel ennen joulua! Raikastaa mieltä kummasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja ihana kuulla sinusta. Vastaan siihen sun meiliin jahka ehdin .. ai miten niin muka kestää? :P Kyllä itsetehty kortti on aina kiva, mutta itse ainakin pidän molemmista. Ens vuonna ei välttämättä tule laitettua ollenkaan. saa nähdä. :) Jätä ihmeessä aina välillä merkkiä piipahduksistasi. Ei tunnu niin yksinäiseltä tämä bloggaus. :) .Ihanaa joulunaikaa myös sinulle ja perheellesi. Erityisesti sitä lunta toivottelen. Sillä se kummasti lämmittää mieltä, kun maa valkenee. :)

      Poista
  4. Ihan superkauniit villasukat olet neulonut! Ja nättejä kortteja kasapäin!

    VastaaPoista