sunnuntai 8. joulukuuta 2013

7. ja 8. luukku

On vierähtänyt pari luukullista päiviä. 
Paperit ovat rapisseet, iloisia hihkaisuja ollut ilmassa ja kääröistä on paljastunut taas ihanuuksia.



Luukku 7. tarjosi minulle ihanan tiskiharjan (ostettu kuulemma Ilmajoelta Mallan Makeat -puodista, nettikauppaan pääset tästä ), kyllä nyt kelpaa tiskailla. Tekaisin pinon tiskirättejä tässä taannoin. Kuvassa näkyy Elenan vanhasta ikitahraisesta bodystä tehty rätti. Toimii kyllä mainiosti ja piristää kummasti tylsää siivouspäivää, kun äkkiä surauttaa saumurilla parit rätit. 




Anoppi saikin sattumoisin tänään paketistani rätin, joten tästä syystä yhdistin parin päivän kalenteripostaukset.
 Aika hetken ilo tuollainen rätti, mutta ei mietitä sitä. Saahan tuon moneen kertaa pestä koneessa ennen kuin se on käyttökelvoton. Ja vähän haperoitunut rätti menee kyllä vielä vessarättinä jos oikein kuvaan ihastuu.


Tänään onneksi ei pahemmin tarvitse siivoilla. 
Saa keskittyä rauhaisaan sunnuntaihin.
Kirkas ja sees päivä onkin, ihanaa!

Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille <3

6 kommenttia:

  1. Oi miten pirteä tiskiharja...:)
    Hyvää 2. adventtia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 . Ja samoin sinulle. Ajatella, että on jo toinen adventti <3

      Poista
  2. Jos siivousta voi jotenkin piristää, niin kyllä suloisilla välineillä! Ihana tiskiharja ja ihana tuo Mallan puotikin! :) Rättejä pitäis tehtailla miunkin lisää, voiko niitä olla liikaa? Ei voi! Miulla on ainakin tiskikaapissa iso emalivati täynnä, voi sitten vaihtaa vaikka päivittäin fiiliksen mukaan ;) Haha :) Tsemppiä uuteen viikkoon! Koitan kirjoitella siulle, asiaa on, aikaa ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on aivan totta, eikä rättejä voi olla liikaa, jos minulta kysytään. Minulla ei oikein vain enää ole mitään kovin kivoja jouluisia kankaita, mutta enpä tiedä jaksanko edes alkaa hankkimaankaan. Ehkä pitäisi.. olis se vain arjen ihanuutta <3. Tsemppiä myös sinulle, käyn illalla piipahtamassa blogisi puolella ja oikein perhdyn kuviisi ja teksteihin. Olen vain viime päivinä käynyt pika visiitillä.. :)

      Poista
  3. Vihdoin pääsin koneelle, jolla voin jättää pientä viestiä blogiisi.
    Oon ollu niin otettuna tästä joulukalenterihommasta. Miten jollain on mielikuvitusta piristää anopin päiviä. Tänäänkin tuo ihana tiskirätti. Eihän tuota malta liata, joten taidan laittaa kehyksiin seinälle ;). Oon saanut sellaisia aarteita, että ihmettelen, miten oot malttanut antaa eteenpäin. Itse olisin itsekkyydessäni pitänyt itsellä. Vanhat sakset, vanha lankarasia lankoineen, ne on nyt mun AARTEITA!!!! Välillä on pitänyt ihan silmäkulmaa pyyhkiä, onnellisena paketeista. Kiitos rakas miniä ihanasta joulukalenterista. Ensi vuonna uusiksi. Josko silloin minäkin vähän yrittäisin tsempata ja panostaa aarteisiin :)
    Hyvää alkavaa viikkoa sulle. Toivottavasti nähdään huomeniltana käsitöiden merkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, olit jättänyt viestiä <3. Kiitos.
      No hei, kenen tässä on syytä olla kiitollinen? Vau, mikä kalenteri. Monet niistä löydöistä oli niin paljon enemmän sua, että laitoin ne suosiolla ilahduttamaan sinua. Mutta tuo sinun antamasi nahka, leivontajutut jne. Vau. Olen kyllä onnekas! Ja pistän kysymyksen anopille takasin, miten oot malttanut antaa eteenpäin? :O Ehdottomasti ensi vuonna uusiksi. Ja sinä saisit ennemminkin hieman himmata noita paketteja. Moni on reilusti yli vitosen. Ei se toki minua haittaa pahemmin ;P . Hyvää viikkoa myös sinulle ja ahkeraa neulomista. Toivottavasti se tilauslista lyhenisi ja pääsisit nauttimaan joulusta. Pysytään kuulolla ;) <3

      Poista