torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 19.



Eilen oli kaunis päivä. 
Oli aurinko hetken luonamme, eikä satanut vesitihkua.
Tänään on luonamme varjot.
Kovin synkiltä ne näyttävät, vaan ehkäpä ne ovat eilisen varjot.
Kauniin valon heijastumat eiliseltä.
Kenties varjotkin näin ajatellen ovat paljon kauniimpia.
Mustaan kätkettyä eilisen aikaa. 
Muistoja nurkissa.


Ihania postikortteja on sadellut luukusta, nimittäin postiluukusta.
Ja anoppi antoi tänään joulukalenterin luukusta yli metrin ihanaa kangasta.
Kuvaaminen meinasi olla kovin hankalaa näissä mustissa olosuhteissa, mutta kyllähän tuosta ryppymytystä selvän saa. Ihanaa kuosia ja pääsee vielä neitosten tunikoiksi joku kerta, kun vain pääsen koneelle hurruuttelemaan. Tässähän meinaa kesken kaiken ihan innostua, mutta nyt mars leipomaan. Jos vaikka jotain joulupullia sais aikaseksi, eikä suklaapiirakatkaan pahaa tekis. Ja kinuskipiirakan pohjia jaj ajajjaja.. nam.

Nyt saa likat leikkiä kanelin kanssa ihan luvalla. Mitähän siitäkin seuraa?
Toivottavasti oikein makoisia kanelimantelipullia.

Iloa tohinoihin, muistakaa rauhoittuakkin matkantekoon. 

<3

6 kommenttia:

  1. Eilen oli mahtava päivä. Tänään taas tuntuu, ettei päivä valjennut ollenkaan. Onneksi kohta taas alkaa päivät pitenemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, meillä taisi olla yhtä synkeä päivä täällä 'naapuripitäjässä'. Vaikka onhan tämä tumma talvi ihan kaunis omalla tavallaan, niin kummasti sitä lunta kaivattais. Ei ehkä kevättä vielä, mutta jotain valoisuutta kuitenkin. :)

      Poista
  2. Korttikaunokaisia on tännekkin tupsahdellut huima määrä. Ja kiitosta vaan teidän kortista. :) Kaunista kangasta anoppis löytänyt, jotenkin niin sun näköistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille takasin :). No niin on. Olin mukana kun tuo ostettiin ja silloin jo ihastelin sitä. Siihen jotain hieman tummempaakin liilaa ja ehkä mustaa niin kyllä hyvä tulee <3.. kai? ;)

      Poista
  3. Kauniita kortteja :) Ja sano Elenalle kiitos kortista. Oli niin kaunis ja sulonen taideteos että pelasti tämän päivän <3

    L.T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos välitetty eteenpäin <3 Kyllä Elenalla oli hauskaa sitä tehdessä. Ja nyt sekin turkales on oppinut piirtämään käsiin. Voi että mä sanon :DD

      Poista