maanantai 28. lokakuuta 2013

Tylliunelma ilman ompelukonetta.


Neiti sai taannoin barbeja. Yhden kirpparilta ja yhden kaupasta. Nyt on leikit joka päivä kehissä ja neiti onnessaan. Välillä pitää vähän piirrellä, barbi messissä tietenkin. Ja meillä piirretään tietysti hämähäkkejä. Onhan ne niiiiin ällöttäviä. Varsin etevä neiti meillä. Osaa piirtää jo tuon jota monet pojat harjoittelivat ylä-asteella koulun seiniin. Onneksi meillä on hieman jo alettu jättämään seiniä rauhaan ja piirretään lähinnä paperille. Jotain pienoista kehitystä huomattavissa siis <3 . Erään ihanaisen lukijan innoittamana ollaan yritelty harjoitella piirtämään ihmistä, mutta kummasti niille tulee aina tuhat jalkaa ja kaksikymmentä silmää.. hämähäkki!! Hän huutaa innoissaan ja äitin ei auta kuin hymyillä.  Pientä kontrastia siis prinsessoille <3


Tyllimekon ohje on täältä ja tämä luonnistuu siis ilman ompelukonetta. Varsin kätevää. Vaaditaan tuollaisen venyvän hiuspannan ja edes parikymmentä metriä tylliä (jos kokoleveää kangasta käyttää,  niin vähempikin riittää). Barbille tein samalla tyylillä pampulan ympärille. Ja tietenkin neitosen itsensä tekemä pompula pupunapeistakin piti saada kuvaan. OIjoi. Varsin hempiää maanantaita siis. Imelää ja sen sellaista. 


Joskus vaan pitää olla hiukka röyhelöitä, joskus on taas kiva tehdä överit. Kaksi rullaa, eli 50 m tylliä kului äkkiä tuohon neidin unelmaan. Vaan eipä enää ole kaapeissa häistämme jääneitä tyllirullia. Jei!

Imelyyttä, hempeyttä, romanttisuutta ja ylilyöntejä teidän arkeen. 

Joskus on vaan niin parempi överi ku vajari? 
(ainakin meidän neidin mielestä tämä tylliunelma on niiiin ihana)

14 kommenttia:

  1. No johan on tylliä!! Kerrassaan ihana, jokaisen pienen tytön (ja miksei isommankin!) unelma :)
    Hämähäkkikin on niin nätisti piirreetty, toisin kun poikien piirtämät :D

    VastaaPoista
  2. Voi toista <3 Ihana pikku taiteilija prinsessa :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Ihana! :) Olen kummitytön kanssa samaa mieltä, parempi överi kuinvajari! :) Hienoja hämähäkkejäkin osaa jo piirtää. <3 :)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavia hämähäkkejä :) Se on hauska, ku pienet vaikka alkujaan aattelee piirtävänsä jotain muuta, mutta tajuaa kuitenkin sen et sehän onkin esim. just hämähäkki . Niin sitä opitaan. Joku kaunis päivä tein neiti hoksaa sen et ihmisellä on vaan ne kaks kättä ja kaks jalkaa. Mein vajaa kolmevuotias poikakin just oppinut sen ja mä en oo hänen kans oikeestaan ollenkaan piirrelly, yks päivä vaan huomasin et katos vaan, säkin osaat piirtää ihmisen. (Päästä lähtevät jalat ja kädet tietty;)).

    VastaaPoista
  5. Se on niin TULONEN <3 Kyllä jokaisella pikkuprinsessalla kuuluu tylliunelma olla! L.T

    VastaaPoista
  6. Voi mitkä suloinen pikku prinsessa tyllimekossaan♥

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihana prinsessa neiti. Tosi tyytyväisen näköinen. Suukkoja ja haleja täältä. Tv. mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Terkkuja sinne kans ja paaaljon paljon rakkautta <3

      Poista
  8. ...Ihanaa... Lapsi saa elää täysin rinnoin lapsen elämää!!! Onneksi hänellä on niin luova äiti!!! Ihkuja ootte molemmin!!! -mä-

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia kommenteista <3. Neitonen onkin kulkenut tylliunelmassaan tämänkin päivän ja elänyt prinsessaunelmaa. Palpit eivät kyllä ole tänään totelleet, mutta muuten on mennyt hienosti. Taitaa täytyä useemmin pukea neito tyllitutuun niin ei tarvitse tapella aamulla vaatteista :D

    VastaaPoista
  10. Ihanaa tyttömäistä ja juuri sopivasti överiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. :) Överiä tuli ihan siksi, että tahdoin eroon noista tyllirullista, mutta yllättävän hyvin toimii noinkin överi .

      Poista
  11. Kiitos muuten tosta linkistä tolle sivulle, jossa on ohje tuohon tyllihameeseen. Siellä oli kaikkea kivaa, ja tilausta tein jo! Aattelin testata tota vyötäröideaa ihan toisenlaiseen puolihameeseen, mahtaakohan onnistua ollenkaan :D Testaanpa ainakin joku kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. Minusta itsestänikin on aina mukava, kun pääsee linkkien kautta taas uusiin ja uusiin idealähteihin. Jotenka jee, jos olen ollut inspiroimassa ihan niin paljon että teit tilauksen <3 Jään innolla odottelemaan valmiita tuotoksiasi s-postiin? ;) (kohta säkin perustat sitten sen blogin jos oikeen vauhtiin pääset :D) Työniloa!

      Poista