torstai 10. lokakuuta 2013

Metsän-neidon liuhuhelmat



Joskus on niitä päiviä, että tekisi mieli hautautua peiton alle ja nukkua seuraavaan päivään.
Jos huominen oliskin parempi?
Silloin soitetaan ystävälle ja ommellaan maailma  paremmaksi. Tulos ei välttämättä ole sellaisena päivänä mikään maailman paras, mutta selvisin tuosta päivästä. Mistä noita päiviä oikein tulee?
Kenties syksy tekee sen?
Huominen on täällä. Ja on parempi. Eiliset ystäväni synttärit ommellen olivat onnistuneet.
(ompelemani syndetöppöset voit nähdä ystäväni blogissa . Kaava täältä)


Minulla on heikko voittajan fiilis. 
Sain tehtyä vaatteen, ei ehkä paras tuotokseni käsialan suhteen. Mutta sanottakoon, että tässä on teille esitellä aivan loistava prototyyppi, aivan äärettömän loistavasta kankaasta (Paapii Designin Metsää).
Nähtyäni tämän kankaan Seinäjoen käsityömessuilla, tiesin heti haluavani tämän. Mukana ollut Iina päätti myös ostaa samaa kangasta ja samistelutyylimme sai näin jatkoa. Rouva oli ottanut hieman varaslähtöä syntymäpäivänsä kunniaksi ja seurasi huvittuneen tuskastuneena minun sähläystäni.


Leikkasin 'tuostanoinjotenkinnäin' tyylillä v-aukon myös taakse!
Eihän siinä Iinan ostoponchossa (joka toimi siis mallina) ollut tuollaista takasaumasysteemiä, ei noin omituista pääntietä ja eihän se toiminut samalla "kynämallisena" tunikana. Vaikka tuotos oli yhtä vuoristorataa ja tuskanhien siivittämää. Tuli siitä ihan kelpoyksilö noin niinku arkikäyttöön (arkikäyttöön tuskastuttavan epäsiistin käsialan vuoksi). Tuntuu, että takakappale on täynnä kohtia joihin olisin voinut näyttää ratkojaa, mutta mustamielinen nainen ei niihin vikakohtiin kajonnut. 


Kausina jolloin mieli on musta. Läheiset aivan liian kaukana ja maailma jotenkin kolkko. On vain uskottava, että siivet kantavat. Joskus ystävät antavat hätäapua (kiitos <3), mutta kuitenkin. Itse on noustava jaloilleen ja lennettävä kohti parempaa huomista. On ainakin tänään yllä ihana liuhuhelma, jolla leyhytellä  ahdistukset hevonkuuseen. Mene pois, sinä ankeuttaja, älä mustuta mieltäni! Kaikkihan on hyvin. Ja uusia lukijoitakin on tullut, Ihanaa! Tervetuloa tasapuolisesti kaikille ja kiitokset myös niille jotka täällä käyvät muuten vain silloin tällöin pistäytymässä.

Iloa, selkeyttä ja rauhaa mieliinne. Onnenhetkiä ja arjenriemuja. Sykyn kirpakoita tuulia ja värien runsautta teille toivottelee

Kipa.


6 kommenttia:

  1. TyyliLyyli! Oikeesti hieno ja oikeesti sopii sulle! Ei olisi ullut näin hieno, jos olisi mennyt suunnitelmien mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos. No ei olisikaan tullut tälläistä jos ei olis mennyt mönkään, mutta tuo käsiala se tuossa eniten harmittaa. Mutta se ei harmita tarpeeksi, että lähtisin vielä näin tässä vaiheessa purkamaan :D .. eli siis ihan jees tuotos. Onneksi sulta jäi niitä soiroja vähän <3

      Poista
  2. Tykkään tosi paljon tästä ja siun päällä se on pro! :) Ihastuttava, jos oisin samoissa mitoissa, kopioisin törkeesti idean omaan käyttöön! :) Tuo on ihana tuo kangas!

    Ja tsemppiä, kolkko ja ankea olo on tuttu. Joskus siihen auttaa puuhastelu, joskus vasta uusi aamu. Mutta voimaa saa monesta asiasta, kun vain uskaltaa ottaa vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos. *punastuu* <3 . Ihana kuulla, että fiaskosta tulikin jotain kopioitavan kivaa :). Ja kangas on ihan huippu! Pehmeetä neulosta. oi oi.

      Kiitti. Eilen tais olla sellanen päivä, että olis pitänyt jotenkin saada nollattua pää.. ja osittain sainkin, kiitos ystäväni. Niin. Kyllähän on paljon asioita mistä saa voimaa ja rakennusaineita. Mutta ihan aina niitä ei vain edes jaksa ottaa vastaan tai sitten pelko naamioi sen jaksamiskysymykseksi.

      Poista
  3. Ihana malli ja kaunis kangas! Sitä paitsi lohdullista kuulla, että muillakaan ei aina mene niinkuin Strömsössä :) Mutta ei sitä kyllä tästä lopputuloksesta huomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 välistä tuntuu, että ei useimmiten menekkään läheskään kuin strömsössä. Mutta toisinaan taas sujuu ku tanssi. Ehkä olen myös super tarkka omien käyttövaatteitteni suhteen, sillä niissä olevat virheet näen koko aika ylläni.. murr :)

      Poista