keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Sammalpolku-tunikat tytöille


Huomenta, keskipäivää, iltapäivää tai vaikkapa iltaa lukijani!
Harmaus on sama. 
Ei hemmotella auringolla, eikä valoisilla kuvilla. Vaan minulla on teille aamupalaksi tarjota, harmaata pikselimössöä sinappisilla läikillä. Nam.

Kaavana on joku OB:n paitakaava, jonka vaan pidensin ja levensin alaspäin.
Olisi pitänyt aamulla luottaa, että tänään ei ole ihan niin synkeä päivä kuin eilen, vaan pikselimössöä tarjolla siltikin. 

 Eilinen alkoi mustana ja ropinalla. Peltikatto ropisi siihen malliin, että tiesin koko päivän menevän sisällä sammalpolun katveessa. Pehemiältä tilattu Sammalpolku-kangas pääsi saksien, nuppineulojen, saumurin ja ompelukoneen mukavaan sekakäyttöön. Ja olin kyllä pitkästä aikaa varsin tyytyväinen tuotoksiini. Vaikka jossain paikoitellen onkin jotain pieniä epäkohtia, mutta kuitenkin loppujen lopuksi. Minun tekemäksi trikoovaatteeksi, nämähän alkavat olla jo vaatteen näköisiäkin. 


Pahalta muuten näyttää, että tänäänkin on aivan yhtä harmaata. Aivan yhtä mustalla alkoi tämäkin aamu. Peltikatto ei ropise, mutta aikas kostea ilma on. Voikin viedä tovi, ennen kuin saadaan kauniita kuvia tänne. 

Mieli, pysy kirkkaana.
Älä sumennu harmaan harmaaksi ja turruta päivääni. Ole iloinen, ole seesteinen. 
Ole kauniita ajatuksia ja rakkautta tulvillaan.
Pysy pinnalla.

Äitini tuoma kirppisaarre, sinappinen nappi, löysi tiensä tyttösen tötterölle. Ih <3.

En toivota harmautta, vaikka sitä olisi täällä roppakaupalla ylimäärästä. Vaan toivottelen teille iloista mieltä, kynttilöiden välkettä ja lämpöisen tunnelmallisia hetkiä. Olette ihania, kun jätätte kommenttejanne. Ne piristävät. Ylenpalttinen harmauskin alkaa olla siedettävää, kun niitä lukee.
  Kiitos <3

8 kommenttia:

  1. Ihanat kankaat ja ihana tunika! Taputa sua selkään mun puolesta hyvin tehdystä työstä :) Mustaa ja valkoista nyt aina olla pitää, se on selvää!
    Mä jo löpisin sulle ummet ja lammet mun blogin kommenttilootassa, kun vastasin sun kommenttiin, joka SO MADE MY DAY!! Mutta kiitos vielä tätäkin kautta!!! Olin kipeänä kotona ja sanalla sanoen aika töttöröö ja mörököllinä. Oli IHANA saada niin piristävä kommentti ja ihan itku silmässä sitä lueskelin. Valtavan ihanaa loppuviikkoa sinne teidän harmaaseen säähän, mutta aurinkoisiin mieliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Taidan taputtaa, kun kerran käsketään. .. äh, ei taivu, paikat niin jumis. Surkuhupaisaa :D.

      Käyn kurkkaamassa sun blogissa, mitä sitä on tullut löpistyä. Ihana, että se noin piristi, että aivan itku silmässä <3 . Olet kyllä ihana! Paljon paljon jaksamisia arkeen. Ja nyt, viikonloppu! Aivan mahtavaa viikonloppua ja aurinkoa myös teidänkin mieliin.

      Poista
  2. Ihanat ihanat ihanat! OIH! <3 Hienosti olet onnistunut, onnea! :)

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Sinulla on täällä aivan ihastuttavia käsitöitä ja suloisia kuvia!♥

    Kiitos sinulle lukijakseni tulosta, oli kiva löytää näin myös luoksesi!:)

    Halaten, Marikki

    VastaaPoista
  4. Voi että miten ihana tuo nappi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Niin minustakin. Äitini teki kyllä superlöydön <3

    VastaaPoista