keskiviikko 7. elokuuta 2013

vajaa 7 metriä anoppilaan


 .. nimittäin mattoa. 
Syksy on kohta täällä. Luonnonvalo kateissa ja älykkään salama on sitten niiiin hyvä. No näillä mennään, sillä matot ovat anoppilassa ja äkkiä piti siellä muutama kuvakin näistä räpsäistä. Kaksi räsymattoa, kuteina vähän mitä sattuu kierrätettyä ja nurkista löydettyä. Vain ruskea on vartavasten ostettua. Ruskanvärit lisämausteilla siis. 



















Suhteellisen monta nyssykkää kudetta näihin mattoihin tuli kulutettua, mutta silti nurkat tursuaa kuteita. Yhden matton olen paukuttanut itsellekkin. Postaan sitä huomenna, kun tai jos saan edes hieman luonnonvaloa kuvaustilannetta avittamaan. Nyt kutkuttaisi ottaa hieman haastetta näihin mattojen tekoon ja laittaa jotain muutakin kuin palttinaa. Katsotaan mitä tuleman pitää ja koska. 

Huomiseen ihanaiset <3

4 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista matoista.
    Nyt mammaraisen pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni ja siivota, jonka jälkeen ihana laittaa uudet matot lattiaan.
    Ja vastalahjaksi annan lupaamani laukkutekeleet. Tuntuu, että olisin vielä paljon enemmänkin velkaa sulle.
    Kokeillaanpas seuraavaksi laittaa sulle puihin jotain extrakivaa sidosta. Mun taidot huomioon ottaen, voi pelätä jo valmiiksi, et tuleeko mattoa laisinkaa vai purkaantuukohan koko kudelma :). Mut hyvä, kun kuitenkin yritetään ;)

    - Se sama mammarainen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Niitä oli kiva tehdä. Varsinaista väriterapiaa <3
      No jos minä alkaisin niitä laukkuja virkkaamaan, menisi ikuisuus. Jotenka siinä on enemmän kuin tarpeeksi.
      Joo näin teemme, tekemällä oppii jotenka ehdottomasti yritetään ja soitetaan ammattilaisia paikalle jos ei onnista. :) Kiitti jo etukäteen avusta.

      Poista
  2. Oi, on siinä mattoa :) Ihanaa, miekin tahdon kokeilemaan taas maton ja poppanan paukuttamista, viime kerta taitaa jäädä lukioaikaan. Ei vaan ammattikorkea-aikaan :) Tosin noita puita en osaa yhtään laittaa, enkä loimia :) Mutta voi miten hauskaa se on ja koukuttavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan sitä. :) Tuo on kyllä tosi kivaa, kun vain niskat kestäis. Mulla tuntuu menevän ihan jumiin ja sitten on huono olo ja huippaa. :D En mäkään kunnolla noita loimia osaa luoda ja laittaa, mutta pikkuhiljaa opettelen. Super kivaa touhua!

      Poista