tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ruususen haaremit


Tässäpä olikin kiva työ, sellainen suht nopea ja yksinkertainen. Vähän talo meinaa olla sekaisin, mutta hip hei, sain vihdoin tehtyä Elenalle nämä haaremit joista olen haaveillut jo pitkään. Ja nyt tekisi mieleni tehdä farkkuversiot tällä samalla OB 4/12 malli 7 kaavalla. Niin, mitäpäs sitä omia tekemään kun kerran valmiit kivat lehdestä löytyi. Onhan joskus kiva haastaa itseään omilla kaavoilla, etenkin jos ei sopivia valmiskaavoja mistään löydy, mutta kiva vaihteeksi näin. Kangas on muistaakseni tilattu Fabriinasta Veronikan mekkoa varten. Tämä kangashirmu tilasi luonnollisesti vähä ekstraa ja sain mekon lisäksi vielä nämä haaremit ja yhä jäi. Resori on paikallisesta kangaskaupasta ja lahkeissa Kankaiden poistopisteen kuminauhaa.

Voi miten aika menee nopeesti. Katselin kohta vuoden takaisia videoita tytöistä, siskosten ensikohtaamisesta ja täysin uudesta tilanteesta. Isosisko söi silloin tuttia, piti vaippaa ja ujosteli vauvaa. Nyt pikkusisko on oppinut syömään tuttia, isosisko on jättänyt vaipattelun pikkusiskolle ja kumpikaan ei ujostele toinen toisiaan. Molemmat elävät täysillä tätä päivää huomista miettimättä ja osaavat jo tapella leluista sekä pitää toinen toisilleen jöötä, tästä se lähtee? Vaan saisipa tuon vauva-ajan hetkeksi takaisin, vaikka päiväksi ja sitten saisi taas palata näihin suht ehjiin öihin ja pullomaitoihin. Todellisuus vain on karu, teen jo koon 80 vaatteita Elenaiselleni ja nuo ajat viiskytsenttisissä vaatteissa ovat vain muistoissa. Mutta ah, mitä muistoja. Pakko oli ihan nostalgisoida vikaa kuvaa 'pikkusen'. 



5 kommenttia:

  1. Niin tuttuja aatoksia... Ihanat pöksyt ja supersuloinen kangas :)

    VastaaPoista
  2. Ooh, miten söpöt byysat! Ei siitä mitenkään voi vielä pian olla vuotta kun meidän neitoset syntyi, eihän! Mutta ihanaa on tämäkin aika, suht helppoa jo. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos naikkoset. Niin tosiaan.. aika menee niin että ei meinaa pysyä perässä. Ja kohta muistelemme tätä aikaa ja haikailemme sen perään. Niin, jossain määrin helpompaa tai sitten haasteet ovat vain helpompi asettaa arjen rutiineihin :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat!! Tällaisena räikeitten värien ja isojen kuvioiden aikakautena jotakin herkkää <3 , niin tykkään! Tämäntyylisiä olen itse joskus omille tyttösilleni ommellut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minäkin pidän kyllä väreistä, mutta toisinaan taas näin herttaisesta. Kaippa se on naisten oikeus vaihtaa joka päivä mieltään ja tyyliään. :)

      Poista