torstai 20. kesäkuuta 2013

Pikaiset Juhannustuliaiset

Aina kylään mennessä on mukava viedä jotain pientä itsetehtyä. Tein Kodin Kuvalehdistä värikkäitä rasioita ja sinne pieniä (helmiä ja makkuja) viemisiä sisään. Kaikkien leivonnaisten sun muiden lisäksi tälläiset pienet jutut piristävät kummasti mieltä. Näitä oli niin ihana tehdä, että tein sitten vielä itselle ja Elenan kummitädillekkin nimppareiksi omansa.  Kätevän ohjeen lootiin löysin Täältä .



Kesänjuhlaksi ehti tulla myös ihanat juhannuspopot postissa. Varsinaista värikylpyä tuo sandaalien laatikko käsityöhuoneeseen. On niin kamalan värinen, että ihan hyvää tekee!





2 kommenttia:

  1. Ihanat on tekeleet, taas kerran. Ja tännekin asti tuotiin jotain varsin herkkua. Nam!!! Kiitos kiitoksesta,en kyllä olisi tarvinnut mitään. Mamma voi ihan ilman mitään hoitaa rakkaita lastenlapsia. :)

    -Mammarainen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia satelee puolin ja toisin :) Niin tiedän, että et vaatisi mitään.. mutta on äärimmäisen mahtavaa, että on mammala jossa lapset saa silloin tällöin olla hoidossa. Joten pieni kiitos tuo oli. Lapsilla oli varmasti mukavaa, vaikka hernerokka ei pahemmin maistunutkaan.

      Poista