sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Älyhelppo boleroneule







Juhannuksen ajomatkat tämä kyttyräselkä on virkannut, purannut ja taas virkannut. Aluksi menomatkalla tein raitaa, oli sitten jos jotakin väriä. Kunnes päätin purkaa, tehdä raidallisen mutta hillittyn... purin senkin. Loppu menomatkan voinkin sitten pahoin ja vain purin. Aurasta kotiin tullessa en kärsinyt matkapahoinvointia ja sain aloitettua tämän sopivan neutraalin version jota sitten olen tässä kotona ja kyläillessä jatkanut. Ei mikään täydellisyys, mutta ihana silti. Langat ostin vartavasten juhannukseksi paikallisesta S-Marketista ja ne ovat Novitan Hankoa. Virkkasin 3,5 puikoilla (epähuomiossa otin autoon mukaan vain sen kokoisen, mutta isompaa olisi kaivattu).  

Ideana tässä boleroneuleessa on siis tehdä ympyrä jossa on reijät hihansuina (Idean sain täältä ) . Äärimmäisen helppo ja tulee vähän niinku huomaamatta kun ei tarvitse koko aikaa laskea ja miettiä. Ajatuksena oli käyttää jämälankoja, mutta teen niitä sitten joskus. Nyt teki mieli ostaa uusia lankoja ja annoin luvan itselleni viitisen kerää ostaa, kunhan ne heti kanssa käytän. Vajaat kaksi kerää on siis jo tuhottu.. kolme jäljellä. Taidan Elenalle tehdä samisteluneuleen. Toki keltaista Hankoakin olisi, mutta isäntä meinasi että tee samanlaiset :).




















Nappi on Verkkokauppa Puotiquelta loppuunmyynnistä, tasan viisi tais olla enää kaupassa jäljellä ja kaikki hamstrasin. Napin toinen puoli on sinikukallinen, mutta oli sen verran erikoinen yhdistelmä tähän neuleeseen, että päätin laittaa nurin. Nurinkurin on ollu meidän meininki täällä blogissa, tarkoitan että en näyttäisi pahemmin lasten kasvoja blogissa. Mutta kuvat näyttäisi niin paljon kivemmilta kun olisi ns. kunnollisia kuvia. Ja kuvaustilanteet eivät olisi niin hankalia. Etenkin kun välillä neitonen haluaisi oikein keimailla, kauniisti hymyillä kameralle ja sitten äiti käskeekin kääntää päätä sivuun!! Hmm... Kenties olen vain periaatteitteni orja. Ehkä tämän verran uskallan tyttösen kasvoja vilauttaa minäkin, kun niin monessa muussakin blogissa lapset ovat rohkeasti kuvattuna :) .

Rohkean reipasta tulevaa viikkoa teille kaikille, sitä aurinkoa etenkin!

8 kommenttia:

  1. Tosi kaunis bolero ja ihanat värit!

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno! Tälläsen haluaisin itsellenikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No ainut vaikeus tämän tekemisessä on värien valinta, että ei muuta ku tekemään ;)

      Poista
  3. Tosi ihana! Joskus katsoin kans tuota mallia ja ajattelin sitä To Do- listalle. :) Tuollaisen voisi tehdä itsellekkin syksyksi.. :) vinkki: käytä kuvien rajausta jos et halua kasvoja näyttää, kuvauskin tosiaan sujuu paremmin kun ei tarvitse kääntää päätä pois päin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo oli kans ajatuksena, että tekisin itselle kans vaikka pienillä hihoilla. Mutta katsotaan nyt. Aina niin montaa muutakin juttua tekisi mieli tehdä :)
      Niin, saattais olla kyllä helpompaa ku rajais aina kuvan :D.

      Poista
  4. Oi, paksusta langasta tuleekin mukavan pehmoisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Olit tehnyt ihanan ohuen, saatan minäkin jossakin välissä jaksaa tehdä, nämä kun ovat aika paksut. Mutta nämä tulivat vaihteeksi mukavan nopeasti :) Käyn välillä kurkkimassa mitä kaikkea olet tehnyt.

      Poista