torstai 28. marraskuuta 2013

Tuija-kranssi



Yhtäkkinen päähänpisto ja vartissa valmis!

Jos ei olisi satanut vettä, niin en olisi hoksannut käyttää näitä puolittain huonoksi menneitä Kartio-Tuijan rippeitä kranssiksi. Eipä niitä olisi tullut mieleenkään hakea lumen alta. Siellä ne ruman joutomaakasan takana törrötti.  Kiitos siis sateen, meillä on joulukranssi ovessa. Ja vanha koivukranssi sai yllensä havuhunnun. Nyt vois se lumi tulla sitten takas? Näyttäis tuo rakennustyömaakin paljon kauniimmalle ja pihassa olisi hieno lumikasa joutomaan sijaan.



Keittiöön laitoin emalivatiin tulilatvoja ja käpyjä. Kylläpä piristi kummasti. 

Hei, eikä yhtään vois sopivammin osua.
Ulkona sataa lunta!
Nyt on piristystä tälle päivälle kerrakseen.
Oi!

Valkeita unelmia teillekkin lukijani, sellaisia muhkean kokoisia pumpuleita tietänne pehmittämään ja valaisemaan.

4 kommenttia:

  1. Muhkeita pumpuleita tässä tän viikon jälkeen tarvitaankin ;) Ihana kranssi! Kelepaa mainiosti ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Kiitos. Oli onneksi sen verran muhkeat oksat, että ei kovin montaa oksaa tarvittu ja oli nopsaan valmista :). Nautinnollista ja rentouttavaa loppuviikkoa. Enää yksi työpäivä ja sitten saa huilata <3

      Poista
  2. Tuija kranssi on upea!!! joskus haaveillut seillaisen tekemisestä, mutta harvoin on oksia saatavilla :D samoin callunasta/kanervasta saisi upean kranssi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos <3 . Joo harvoin noita oksia on tarjolla. Tää vuosi on meilläkin poikkeus, kun noita sata kertaa siirreltyjä ja aina tiellä olleita Tuijia ei enää kuulemma voinut maahan laittaa.. Harmi vaan kun en tiennyt tuota aiemmin,.. olisi ollut kiva käyttää niitä enemmänkin ennen kuin ne heitettiin tuonne multakasaan kurastumaan ;D Oi, Kanervakranssi.. ehkäpä ensi vuonna? ;) Kiitti vinkistä!

      Poista