torstai 16. tammikuuta 2014

Kekkispyllyt ja äipän kotoilumekko



'Tuun kuvaan, jos saan ottaa taikasauvan mukaan (teippiharjan varsi).'
Huoh, missä välissä se tuon on hakenut ja kuinka paljon muuta sieltä on vedetty alas, ajattelen ja pyydän isäntää äkkiä napsimaan parit räpsyt. Ihan äkkiä vain ja ihan parit.
Ja niin alamme räpsiä isännän avustuksella kuvia viimeiltojen aikaansaannoksista.
Näyttää näköjään yhtä tuskaiselle kuvaus, mitä olikin.
Tekisi mieli jättää kuvaamatta kokonaan nämä lasten vaatteet. Ja omanikin oikeastaan.
Mutta saatiin me nyt parit sellaisetkin kuvat aikaiseksi, joissa kaikki ei heilu eri suuntaan. :D





 Mun mekon kangas on Ikasyrin joustocollegea ja resori taitaa olla paikallisesta. Kaavana toimii Joka tyypin kaavakirjan raglanpaita.
Pimujen trikoot ovat paikallisesta, saatu joululahjaksi ystävältä ja osa tilattu muistaakseni Käpyseltä. Kaavat 4/12 OB:stä. 

Näihin pikaräpsyihin, silittelemättömiin vaatteihin ja aamupäivän ketutukseen, on tosi hyvä lopettaa ja lähteä siivoomaan. Aurinko paistaa, joten luotan siihen että mieli piristyy kun on siivoilut siivoiltu ja päästään pihalle.

Iloa loppuviikkoonne toivottelee,
Kipa.

Edit: P.S. Ketutus lähti todellakin jo pelkästään siivouksella :)

18 kommenttia:

  1. Mitäs vikaa näissä nyt muka on!? Hyviä kuvia ja tosi kivat vaatteet! Joskus saa ketuttaa ihan rauhassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa mikään muu, kuin että ei vastaa ajatusta .. ai niin, mä olin noin valkoinen. Huoh, ei tuon käden p itänyt noin olla, äh, likan mekkokin noin, että melkein napa vilkkuu. .. huhhuh, pyyhitään vähän enimmät pölyt pois housuista että ei nyt kaikki näe, että moneen päivään meillä ei ole imuroitu. (mistä tätä pölyä oikein tulee). Kiitos kuitenkin, kyllä positiivinen palaute aina piristää, mutta tämä ketutus taitaa lähteä vain kunnon hikisiivouksella ja hikilenkillä. Torstaiketutus vaikka aurinko kimmeltelee hangella. Hyi minä. Häpeän sitten kun ketutus on kadonnut :D

      Poista
  2. TOOOSI kaunis tuo sun mekko!!
    Ja Pizzicaton kanssa samaa mieltä, kivat on kuvat. Itse on aina vain ihan liiian kriittinen itselleen...
    Aurinko on ihana asia, mutta kyllä on pölyä / koirankarvaa / likasta ikkunaa JNE. ihan joka puolella, aaaargh!
    ps. Naurattaa tuo taikasauvahomma - NIIN TUTTUA :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nipsu! :) Vaihteeksi oli ketutusta täällä . ;D

      Niin se voipi olla, että on hirmu kriittiinen juurikin ja ainoastaan vain itseään kohtaan. Muiden jutut on aina paljon paljon kivempia. :)
      Onneksi eilen vähän pyyhin hyllyistä pölyä, jotenka hikinen siivoustuokio (ja riehakas jumppahetki kesken siivouksen) teki kyllä yhtäkkiä ihmeitä. Ikkunoita ei kattella, ohitetaan vaan silmät ummessa ;). Ja taikasauva katosi johonkin, että missä lie lymyilee mutta oikeella paikallaan ei ole. Liekö jossain lelukorissa ja kun sitä oikeasti tarttis niin hohhoi sitä paniikkia kesken kiireen :D

      Poista
  3. Ompa kiva mekko. Se on varmaan supermukava päällä, mutta kuitenkin jotenkin tosi tyylikäs. Kiva blogi sulla muutenkin. Löysin tänne ekaa kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). On tämä kyllä ihana päällä ja aivan super pehmoista kangasta, silti samalla tosi napakkaa. Ihana kun piipahdit, tervetuloa toistekkin. (Taidan käydä vastavierailulla oikein ajan kanssa joku ilta :) )

      Poista
  4. Ihana tuo sinun mekko! Jos osaisin ommella, tekisin samanlaisen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Ei se niin mitään osaamista tarvita, rohkeutta kokeilla ja armeliaisuutta itselle. .. vinoraitoja vinoon mullakin, eipä näy kuvassa. mut ei se niin vakavaa ole ;).

      Poista
  5. Ihania vaatteita. Mun lemppari on kyllä tuo sinun mekkosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) . Minäkin taisin tykästyä eniten siihen. Vaikka kerrankin Veronika kyllä oikein ihastui tunikaansa,.. PINKKIÄ <3

      Poista
  6. Onpa upea mekko! Tuosta voisi tehdä vaikka kymmenen versiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tämä kaava on varmasti kyllä todella monen ompelevan naisen suosikkina. Jopa tälläiselle vähän ompelevalle ja suht vasta-alkajalle tämän ompelu sujui suht helposti.

      Poista
  7. Voi miten suloisia ompeluksia! <3 Noi lasten pöksytki aivan ylisuloiset.
    Onneksi tulin lukemaan blogiasi. Ihan taas mieli piristyi ja ketutus, joka tänään vieraillut täällä, sai lievitystä. Toiset ne saa aikaan mitä vaan, mä kuljen ympyrää. Tuo pitäisi tehdä ja tuo, tuo tarvis kohennusta ja pyykkikaappiki pursuaa. Turhautuneena istun alas. Kunnes tajuan, edelleen kaikki tekemättä. Josko huomenna, tai ylihuomenna.....
    Nyt jään innolla odottamaan, mikä työ löytyy sieltä 800 silmukan takaa. :-)
    -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 .

      Ihana kuulla, että mieli piristyi. Kyllähän täälläkin pyöritään ympyrää, voivotellaan arjen turhuutta, kammoksutaan oravanpyöräilyä ja arjen tylsyydestä taivastelua riittäis joka postaukseen. Mutta ehkäpä koitan edes hieman pysyä niissä positiivisissa asioissa vaihteeksi. Mutta eipä se elämä pelkkää suorittamistakaan saa olla. Tasapainossa kaikkea kivaa ja tylsää ;D.

      Tuhannen silmukan huivi on valmis. Hui mikä päättely! :)

      Poista
  8. Onpas söpöläisiä vaatteita ja pimuja! Tuo sun mekko on kyllä ihan tosi makee! Katsotaan, mitä omasta harmaaraitaisesta keksin. ;) Kekkiksenkin sait hyvin riittämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 . On se kyllä käytännöllinen päällä. Ei ehkä mikään kyläilyvaate, mutta aivan loistava arkikäyttöön. Ja kangas on kyllä ihan huippua. Super joustavaa, pehmeää ja napakkaa. In löööv. Kekkistä muuten jäikin vielä pala ja silppuja. Jee :)

      Poista