keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Välietappi


Tukilla olisi kolme ja puoli metriä anopin mattoa. Elikkä ensimmäinen matto olisi valmis ja toista on viisi senttiä alotettuna. Värikästä kesämattoa lähinnä kierrätyshengessä, ainoastaan ruskeaa kudetta anoppee osti Päntäneeltä. 

Käsityöhuoneen lattia on useimmiten täynnä kuteen pätkiä, mittanauhoja, rullia, leluja, lastenvaatteita ja kaikkea mahdollista. Tällä hetkellä on tietokonehuoneessakin pölyä jäätävästi, koska oman kesämaton kuteita kerisin tänään ja eilenkin vähän. Ilmajoelta haettiin eilen jonkun leskeksi jääneen miehen kellarista  valkoista kudetta yhteensä viisi jätesäkillistä. Pelkäsin jo että meidät kolkataan sinne, mutta miekkonen osottautuikin ihan lepposaksi kaveriksi ja myi edullisesti kuteet nurkistaan pois. 
Saan kuin saankin vaaleapohjaisen kesämattoni keittiöön. 



Kenties eilen joku ihasteli imurista tekemääni avaimenperää. Hieno oli, mutta sain lähes heti kuvan julkaistuani viestin äidiltäni, että mitäs tappoaseita siellä väsätään? :D  Hieman yksinkertainen tämä kaiffari kun ei hoksannut, että olisi tyttösiltä henki pois jos saisivat sen käsiinsä ja tunkisivat pistorasiaan. Hyvä minä ja vielä HYVEMPI äiti. Onneksi äideilläkin on äidit.

3 kommenttia:

  1. Ohhoh, Kyllä saa nyt kutoa valkoista mattoa oikein urakalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :) Kaikki työt etenee pikkuhiljaa.. ei stressiä.. vaikka kesä kohta täällä jo onkin. Ajatella!

      Poista
    2. Niinpä, mitäs sitä nyt stressaamaan. Kaikki ajallaan. :)

      Poista