perjantai 15. helmikuuta 2013

Pitsisukat siskontytölle




Siskontyttö tilasi minulta pitkävartiset valkoiset pitsisukat, joissa olisi ruskea nauha. Saamansa pitää. Mieluinen ohje löytyi Garn Studion nettisivuilta ja lankana käytin valkoista Novitan Nalle-lankaa. Nauha on ostettu Turun Jätti-Rätistä.

Sukat olivat minun jalkaani sen verran piukat, että en viitsinyt venyttää niitä koko pituuteensa, vaan jätin ne ryppyyn. Pistän postiin nämä maanantaina ja sitten saa tyttönen laittaa pitkien saapikkaidensa kanssa nämä. Ja mikäli kevät tätä vauhtia tulee, kohta näitä pidetäänkin jo kumisaappaiden kanssa. Ajatuksena on, että varsi tulisi aavistuksen polven alapuolelle, mutta saa nähdä miten jalkaan asettuvat, kun tyttö nämä vihdoin sovittaa. On talossa ainakin pitäjiä, jos ovat kyseiselle tyttölle naftit.







7 kommenttia:

  1. Sähän olet ollut ahkera, nyt jo valmiit! Niistä tuli hienot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Juu ja luonnollisesti purin jo lähes valmiin sukan ja aloitin sitten nämä. Vasta nyt oli kiva pitsi ja kiva kun neiti sai itse valita mallin. Kun ei oikein enää iskenyt se sama malli millä Veronikan, Helmin ja Pakan sukat on tehty. :)

      Poista
    2. No niinpä tietenki. :D Pääasia ettei tekeminen vaan lopu kesken, kun välillä täytyy purkaa. ;)

      Poista
  2. Sä olet taitava. Todella! Hmmm... Mitähän sitä sitte serkkuflikkana vois toivoa ja vain tilata... Hih;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Serkkuflikat saa toivoa ja tilata ihan mitä mieleen tulee. Mitä serkumpi sen herkumpi.. Mulla onkin makoisa elämä kun on serkkuja liki sata, monta arvausta kuka niistä olet, mutta varmuudella en osaa sanoa <3 .

      Poista
    2. Noo, täältä Jurvan suunnalta. Yksi niistä sadasta herkkuserkuista...;)

      Poista
    3. Arvasin siis aivan oikein. Miettisin sua ja Äystöllä asuvaa. Flikka sana paljasti ;) Kyllon Pohojalaastunu! Tilauksia muuten oikeesti otetaan vastaan ;)

      Poista