tiistai 19. maaliskuuta 2013

Värikäs räsymatto keittiöön




Vihdoin varmaan Turun värikkäin mimmi sai veroisensa keittiömaton. Tätä oli kyllä niin ihana tehdä. Osa kuteista jotain kirppislöytöjä, jotkut ale-korista ja osa taas jämiä edellisistä projekteista. Oletin tätä mattoa aloittaessa, että tämä olisi KAUHISTUTTAVAN värikäs. Toisin kävi, tämä tahtoo saman tyylisen! 

SAIN ihastuttavilta Seurakunnan mammoilta matonkuteita säkillisen (lisää kuulemma olisi varastossa). Ihania itse leikattuja kuteita. Leninkiä, pussilakanoita, farkkuja ja kaikkia mahdollisia reteitä releitä revittynä tai leikattuna. Kyllä kelpaa alkaa paukuttaa mattoa, kun on totaalisesti tunnetta mukana. Kesäkeittiöön sopivat matot seuraavaksi siis. Pakko kuluttaa kuteita, kun niitä tuli ostettua Tapion Lankakaupastakin viime reissulla (vihreää, mintunvihreää, harmaata ja harmaanmustaa).






Kas tässä arvon rouva, väriä ole hyvä, juuri sitä mitä tilasitte. Pariin sukkulaan laitoin eri värisiä pätkiä ja välillä yhteen sukkulaan pelkkää punaista, jolloin kokonaisuudesta tuli sopivan punainen matto.  








3 kommenttia:

  1. Aikas makee! Eikä yhtää liian värikäs! Pienestä pitäes Veronikakin näköjään kiinnostunut käsitöistä ja mittaamisesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei se ole yhtään niin paha, ku aluksi pelkäsin. Juu, Veronika on varsinainen äitin pikku apulainen, .. osaa säätää saumurin langat paljo paremmin ku äiti :P

      Poista