keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

TAAS ommeltuja norsuja



 Tällä viikolla olen tehnyt kaksi tyttönorsua. Tämä on niistä jälkimmäinen. Ensimmäisen norsun vein Seinäjoelle poikanorsun kaveriksi (jäi kuvaamatta). Tämä kuvan norsu on jo anoppilassa, mutta ehdin kuvata  ennen luovutusta.  On näissä kova väkertäminen, mutta onhan ne sitten aikas sulosia valmiina. Veronikakin olisi leikkinyt lääkäriä norsun kanssa, kun norsun posket ovat pipit (poskipunaa poskissa ;D ), mutta malttoihan tuo kuitenkin lähettää norsun kotiinsa istuskelemaan.








Käytin vanhaa nahkatakkia henkseleihin. Hyvä että on tullut takkeja hyödynnettyä edes näihin, kun muuten en ole ehtinyt niitä silppua. Mieli tekisi yrittää tehdä niistä yhtä jos toista, mutta aika on kumman rajallista. No seuraavaksi ompelen sitten niitä nahkatakkeja uuteen muotoonsa. Mattojakin pitää paukuttaa, kun on ollut taas pari päivää taukoa ja olo kohentunut. Mutta ei stressiä :).


4 kommenttia:

  1. Ihana ronsu!!! Rupeahan laittamaan tukkaa tötterölle jo iltaa varten!! Nähdään, hih, kivaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sitten kehdannut tulla, kun en tunne Annea kovin hyvin ja kuitenkin oli sen juhlat. Ja isäntä olis joutunut olemaan kolmatta iltaa lapsenvahtina... :/

      Poista