torstai 14. maaliskuuta 2013

Se ei ole tekijä eikä mikään...



 .. joka ei välillä pura. No tämän viikon saldona ei ole käytännössä muuta kuin yksi vaivainen villapipo isosysterille (josta kuvaa sitten huomenna) ja tämän kuvassa olevan jo vähän venähtäneen peiton korjaus. Olen toki saanut aloitettua itselleni kevät-takkia. Sain valmiiksikin. Tarkoitus oli postata tänne aivan yltiö ihana postaus äidin ja tyttärien uusista suloisista samis kevätkuteista. Toisin kävi. Takki on minulle turhan iso, vuori liian paksua ja ompelukone meinaa olla väsynyt (tai sitten ihan vain kiusallaan temppuilee). Tekisi mieleni heittää takki hevon kuuseen ja tehdä uusi, mutta taidan harkita takin pienentämistä. Teen vain muutamat tilaustyöt välissä ja kenties tytöille jälleen uudet pipot.



Tilaamani tyttöjen haalarit olivatkin NEONPINKKI/NEONKELTAISET. Hienot haalarit, mutta aivan eri sävyiset kuin olin kuvitellut. Laitoin haalarit naulakkoon ja menin päästelemään höyryjä pihalle. Hetken asiaa puntaroituani totesin haalarien olevan juuri sitä mitä kaipaankin. Totaalista heittäytymistä auringolle. Tukka auki ja lasit nenälle. Kevät, olemme valmiit jahka äippä saa tyttösillekkin ommeltua mustat pipot ja lapaset (äidillä kun on tehdastekoinen musta pipo). Olkoot siinä samistelua tarpeeksi tälle keväälle. 


4 kommenttia:

  1. Peitto ainakin on onnistunut, jos takit on epäonnistunu! Etköhän sä niistä vielä hyvät saa. :) Mulle kävi vähän samanlailla kun sulle noiden haalareiden kans, mutta vähän pienemmässä mittakaavassa. Tilasin H&M:stä punasävyisen paidan, joka olikin NEONPINKKI! Ei se lopulta niin paha ollutkaan ja menee kotipaitana hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole onneksi kuin yksi takki mikä epäonnistui. Haalareihin on jo tottunut :) . Ja niillä kehtaa kyllä kulkea onneksi muuallakin kuin vain kotopihalla, vaikka aluksi meinasin lähettää ne takasin. Nyt kaduttais.

      Poista
  2. Eläköön ihana arki ja erilaiset päivät!!! Aina ei kaikki mee putkeen ees huippuosaajilla... Mutta onneksi elo on välillä yhtä värikästä, kuin tuon syötävän sulosen peiton värit!!! Oiiikein aurinkoista perjantaita ja viikonloppua teille! Räystäistä tippuu jo vähän vettä!!!!!! Ihanaa! -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä yhteydessä ei parane huippuosaajia mainita :) Loistavaa, säihkyvää ja lämmintä viikonloppua teille kans! Pikkuhiljaa se kevät sieltä tulee..

      Poista