torstai 28. maaliskuuta 2013

Kevään valoa sisälle..


Vaikka pääsiäisen sanoma onkin surullinen ja ahdistava, kärsimyksen juhlaa siivittää myös valo. Keltainen narsissi on tähän asti ollut mielestäni liian keltainen. Tänä pääsiäisenä mikään ei tunnu LIIAN keltaiselle. Narsissin ympärillä on viime keväänä tekemäni koivukranssi. En muuten tiedä mikä älyväläys oli kasvattaa tuon talon sisälle rairuohoa, arvatkaas onko vaikea kastella :) .



Olohuoneen pärekorin kahvan koristeeksi jäi ystäväni matosta sinapin keltaista kudetta, tuli aika veikeä. Alla vielä kuvia makuuhuoneesta, kun innostuksissamme koristelimme Veronikan kanssa senkin. Koivunoksat ovat pihapuustamme, joka on saanut kaatouhan. Kuumeisesti hyödynnän jokaisen oksan rakkaasta ja ainoasta koivustamme. Oksia on vain aika paljon, joten saattaa olla, että siskoni täytyy hieman auttaa niiden kuluttamisessa. Kenties hän saattaisi jeesiä koivukorin tekemisessä, kun sellainen linnunpesän näköinen kori olisi kiva saada kesällä ulos.



5 kommenttia:

  1. Ihanan keväistä! :)Meillä kans narsisseja kuistilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siirrätkö ne aina sisälle iltasin? Varmasti aika kivat siellä talvisessa maisemassa auringon loisteessa. :)

      Poista
    2. Siis me sanotaan kuistiksi tota eteista ja sielä on noin +16 astetta, ne säilyy sielä paremmin kun sisälämpötilassa, koska sisällä aukeaisivat nopeemmin ja kasvaisivat vain pituutta. :) Mut jos ne pihalla olis, niin pitäis kyllä nostaa yöksi sisälle ettei palellu. :)

      Poista
    3. Ahaa!! Olishan mun pitänyt hoksata tuo :).
      Joo meillä aukes päivässä ja ovat järjettömän pitkiä, mutta onhan ne silti niin kauniita ku narsissit nyt voivat olla :). Helmililjaa ei vielä ollu saatavilla. Sitä tää haluais jo nyt.. malttaa, malttaa.

      Poista
    4. Pian kai sunkin odotus palkitaan ja saat niitä. :)

      Poista