sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tossua toisen eteen..




Kehittelin tätä kyseistä tossukaavaa paremmin istuvaksi ja nyt pysyy paremmin jalassa, koska tein korkeammat reunat ja levensin pohjan. Olen kuumeisesti etsinyt nahkaa tossuja varten. Joku saattaa ihmetellä, että mitäs vaikeaa siinä nyt on, senkun kävelee kangaskauppaan ja hakee sieltä. No syrjäisessä ja pienessä Pohjalaiskylässä se ei ole ihan niin yksinkertaista. Ainoa nahka mitä minulle tarjottiin oli oranssin ruskeaa. Kunnes eilen löysin naapurikylästä,  ei kun KAUPUNGISTA, keltaista nahkaa Kankaiden Poistomyynnistä. Se oli ainut aito nahka siellä tekonahan viidakossa ja olin kiitollinen, että se oli näin kivan väristä ja suht pehmoista.









Löysin myös keltaista kolitsia (katsoin googlesta ja vissiin kirjoitetaan noin ?) ja luulin saavani tehtyä siitä hienon rusettipipon, jonka rusetti olisi solmittava ja otsalla. Toisin kävi, liian paksuahan se oli. Täytyy siis kehitellä joitain muita kankaita ja kokeilla sellaistakin rusettipipoa. Sillä tilasin tyttösille ihastuttavat Molon haalarit, joihin nyt tarvittaisiin asusteita. Ja hirrrmuisesti tekisi mieli tehdä sellainen rusettipipo (näin joskus kuvan jossakin lehdessä). Kenties teenkin sitten itselle, koska nuo tavalliset rusettipipot olivat aivan kuin tehdyt tytöille :D .



6 kommenttia:

  1. Ihanat tossut!! Sointuu hyvin teidän keittiön maton kans, joten mahtoko tulla kotityötossuiksi...;) Mukavaa alkavaa viikkoa naapurinrouvalle! Mä lähen tästä yöks töihin... -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eivät suinkaan ole minulle! Myynnissä ovat facebookissa (20 e) ja kokoa 39-40. Hyvää työyötä, koita pysyä hereillä :) Ja hyvää viikkoa sinullekkin, voimia arjen askareihin!

      Poista
  2. Vau, onpas makeet tossut! Hyvän väristä nahkaa oot löytänyt! Ja noi rusettipipot <3 Näin kans joskus jossain blogissa tollaset ja ajattelin että olis kiva tehdä tytöille, mutta taidanpa jättää väliin, ettei taas samistella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tekisi mieli tehdä vaikka ja mitä nahasta. Kiva kokeilla erilaisia materiaaleja. Joo noi pipot on kyllä kivat :). Olin kyl ajatellut vähän toisen moisia.. mut teen sitte ittelle sellasen. tänään kangaskauppaan, ittelle kevät takin kangasta hakemaan :)

      Poista
    2. Meinaat ITTE TEHDÄ takin ittelle? Vau, kova mimmi. :)

      Poista
    3. Juu.. katsotaan millainen tulee :) jos vaikka ihan pääisäis seuroihin asti sillä pääsis tallustelemaan ..

      Poista