keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Piristystä vanhoilla henkareilla


Näin jossakin lehdessä, blogissa tai nettisivuilla ihanan idean, jossa oli käytetty metallisia 'nipsuhenkareita' tauluina. Paikkakunnaltamme ei niitä herunut, joten onneksi herttaisten mummojen miehittämältä Seurakunnan kirpputorilta sai ostaa vanhoja puisia henkareita. Nämä ovat oikeastaan kivempiakin ja sopii tyyliimme paremmin. Ja isäntäkään ei mukissut, vaikka Novitan ja Modan käsityölehdet ovat olohuoneemme seinää koristamassa. 




Arkeemme on tullut tämä ihastuttava tutti, jota olen yrittänyt maanitellen kaupitella. Nyt ensimmäinen tutillinen yö takana ja ah, miten helppoa voi olla nukkumaan meneminen ja nukkuminen. Omaan sänkyyn nukahtivat molemmat tyttöset ja nukkuivat hyvin. Isosiskokin malttoi mennä omaan sänkyynsä illalla, kun kerran Elenakin nukkui omassa sängyssään. Ainoastaan kerran Elena heräsi syömään ja jatkoi yötään OMASSA sängyssään ja huoli mukisematta tutin. Tämän kunniaksi minäkin tein tuttiketjun ihanaiselle Elenalle (löydät enemmän tuttiketjuja täältä ja täältä ). Kyllä elämä on vain helpompaa kun ei äidin tarvitse leikkiä vielä tuttiakin päivin ja öin.




Kangaspuille tekisi mieli laittaa kesämattoja, mutta loimi on yhä rusetilla ja talven viimeisiä sukkia (ehkä?) tehdään . Kenties jossain välissä ehdin mattoakin alottaa.

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Ja sopii tosiaan teille. :) Ihan toi Kappahl henkari. :) Hyvä Elena, niin sitä pitää!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivottavasti on tullut tavaksi, ettei ollut mikään poikkeus. Toivotaan, että teilläkin päästäis vähän parempiin yöuniin.

      Poista
  2. Ihania noi henkarijutut :)
    Sulla aina löytyy ideoita. Ja kun blogiasi katselee, tulee itellekin parempi fiilis. Blogi säteilee positiivisuutta ja värejä :)
    T. mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Kiitoksia :) Hienoa, että omaksi iloksi tehty blogi ihastuttaa myös muita. Ja mahtia, kun mammakin on jättänyt kommenttia! Ja ideoita löytyy maailmasta kun kulkee silmät auki, niistä on vain tehtävä oman näköisiä. ;) Kutkuttaisi mattopuut, mutta taidan malttaa odottaa vielä .

      Poista