keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kotoista vapputunnelmaa


Vappu. Mikä ihana tekosyy leipoa kakkuja ja keksejä sekä juoda simaa. Munkit mussutamme sitten mammalassa. Mamma elikkä anoppi taitaa nuo munkkien salat paljon paremmin, en kylläkään ole koskaan munkkeja leiponut. Jotenkin rasvan keittäminen sun muu ei ole innostanut. Ja leivonta ei muutenkaan useimmiten ole minun juttuni. Paitsi yhtäkkiä innostuen. Seuraavaksi pitäisi leipoa isännälle synttärikakku. Suklaata ja mansikoita tilattiin. Katsotaan miten keno kakku tällä kertaa loihditaan. 





Tuliaisiksi mammalle ja paapalle leivoimme vaaleanpunaisia keksejä. Mansikkahillopurkista sai silkkipaperilla ja kakkupaperilla naamioitua ihan hienon rasian. Tuolin tyynyliina on Kurikan Ruufuksesta eurolla ja pistelin siihen kiinni samaisesta ale-pöydästä löytämäni pitsiliinan. Ihastuttava, mutta välillä tulee tunne, että pistän kaappiin joulua odottamaan. Mutta onhan kesäkin punainen: mansikoita, vadelmia, viinimarjoja... onko siinä tarpeeksi herkullisia syitä käyttää punaista myös kesään kohti mennessä?


2 kommenttia:

  1. naminami! Veronika tykkäs varmaan leipoo, varsinkin kun oli pinkkiä taikinaa! :) Ei punainen pelkästään joulun väri oo, se on ihan miten sen haluaa ajatella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäshän se :). Niin no meillä ei ole joka joulu punaista missään joten sama se koska sitä punasta käyttää . .

      Poista