sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Nahkatossut ja kirppisaarre



Leikkasin ajat sitten nahkat ja kankaat muutamiinkin tossuihin ( lisää aiemmista tossuista tässä postauksessa ja tässä ). Meni nahkainnostus ohitse ja nyt ompelin edes yhdet valmiiksi asti. Kahdet sain 'tiettyyn pisteeseen' asti valmiiksi ja jatkan niitä sitten tästä joku päivä. Olisi kiva saada ajalliseksi heti, mutta nämä ovat aikamoista näpertelyä. Mekotkin tuntuvat valmistuvan nopeammin. No mikäs kiirus, valmiissa maailmassa. 




Tässä kuva tästä ihanaisesta kirppislöydöstä. Miten voi olla noin ihana? Rakkautta ensi silmäyksellä. Joskus on hyvä olla niitä päiviä, kun jättää pedin petaamatta. Kenties hiuksetkin voi jättää kampaamatta ja vain nauttia kotona olosta. Tällä hetkellä on sellainenkin uudistusvimma meneillään, että kotoilu tuottaa tuskaa. Tuntuu, että joka nurkka pitäisi pistää uusiksi. Ainut huone mihin olen tyytyväinen on makuuhuone. Ei hyvin mene mullaka, vissiin pitäis vallan asustaa makuuhuoneessa. Eikä sekä kiinnosta kun on noi lapset, ennen ehkä olis pärjännyt pelkällä makkarilla ja vessalla.. No uudistelen kotia palan kerrallaan. Ei voi suunnitella paljon etukäteen, kun koskaan ei tiedä mistä se 'juuri oikea' ruokaryhmä pomppaa esiin tai milloin ihana lasten pulpetti löytyy jostain vintiltä. Mars kirppiksille siis!


12 kommenttia:

  1. Kiva tuoli! Sun sisustusmakus on vähän muuttunu. Mä en kyl osais enää yhtään sanoo mist sä tykkäät. :D
    Mut ei huono!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun maku muuttuu joka päivä, joten on vähän vaikee itsekkin sanoa että mistä tykkään .. kiva ku yllättää itte ittensä tykästymällä milloin mihinkin. Onko sulla kova sisustusvimma uudessa kodissa? :)

      Poista
    2. No mul on ku vähän sama. Yhtäkkiä huomaa tykkäävänsä jostain oudosta väristä mist ei oo ennen tykänny. No on mulla joo, vähän liikaaki vimmaa nyt ku on vaan kotona päivät pitkät ni alkaa aika nopeesti nurkat kyllästyttää. Vähän käy kukkaron päälle tää koton oleminen joka tavalla :P

      Poista
    3. Joo sama! Pitäis vissiin muuttaa hetkeksi aina muuaalle niin tykkäisi taas kodista ilman muutosta. Meillä ens talvena meinataan ottaa hirsiseiniä esille tuolta levyjen alta.. saa nähdä mitä siitä seuraa :) Aviokriisi? Isäntä kun ei oikein ollut innoissaan.. Uhkasin teettää ammattimiehillä (tunnetusti olisin sen kanssa tehny), joten eipä siinä auttanut muu kuin taipua emännän tahtoon :)

      Poista
  2. Onkohan se teidän lasten tuleva pulpetti meidän liiverissä?? -mä-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti???!! Ei saa kiusata, tää meinaan on tosikko :)

      Poista
    2. Ihan tosi!! Ajahan huomisiltana kurkkaamaan!!!

      Poista
    3. Eikä.. tää ajaa! Käyn eka (vaihteeksi) Närpiössä kirppareilla ja sitte maalaa.. joten tulen mitä ilmeisemmin maalisilla vaatteilla, mutta näytän ainakin kovin tomeralle ja ahkeralle? :)

      Poista
    4. Okei! Illalla nähdään! Teretulemast! Joo, hyvä, että sulla on huonot vaatteet jo valmiiksi yllä, meillä nimittäin saattaa joutua töihin!!! ;) No ei maar... Paa viestiä ennenku tuut, jooko! Ni tiedän sotkea paikkoja sitte vähä ennen.. Ku meillä on aina muuten kaikki tiptop!!!!! Heh heh heh hee!!!! See you <3

      Poista
    5. Kiitos.. hihhh.. huumorisi kolahtaa :) se you <3

      Poista
  3. Ihana tuoli! Onko toi nyt se mistä joskus täällä jo kerroit? Ootko päällystänyt sen uudestaan vai oliko kangas siinä jo valmiina? Niin ja kivat taas noi tossut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onhan tuo just se ja ihan on valmiina ollut tuon näkönen. Voi olla, että kylläännyksissäni joskus päällystän tuon .. mutta vielä en ole kyllästynyt :)

      Poista