tiistai 30. huhtikuuta 2013

Ällöhempeä huppari




Ajatuksena oli tehdä erittäin kevyt tunika/huppari kesää varten. Kirppiskankaista, tilkuista, jättirätin koristenauhasta ja Tapion lankakaupan metallineppareista se sitten kehkeytyi. Jotenkin olen ollut kuin lamaannuksissa. Kulkenut ympäriinsä ajatuksissani saamatta mistään työstä kiinni. Luonnollisesti lähinnä käsitöihin keskittyvä bloginikaan ei ole innostanut. Eipä se voi innostaa, jos ei ole mitään kuvattavaakaan ;)



Kevät on nyt virallisesti täällä. Makuuhuoneen ikkunasta näkyy leskenlehdet, västäräkki bongattu, yksi muurahaispesä tuhottu ja hiekkalaatikko on ahkerassa käytössä jälleen. Veronika harjoittelee pyöräilyä kauniilla mansikka-pyörällään. Tällä hetkellä isäntä häärii pihalla ja minä luonnollisesti kyyhötän sisällä inspiraatiota etsien. 
Jos se onkin tuonne ulos piilotettu? 
Kenties se onkin jonkun lumen alta paljastuneen kiven alla? 
Tai kenties kurasen lähitien päässä? 
Vai olisikohan se sittenkin täällä sisällä? 
Mitä jos se on eksynyt ja ei tiedä reittiä  takasin? 
INSPIRAATIO , sinua kaivataan! 
Siihen asti haahuilen, etsin ja kaipailen. Se sopii hieman melankoliselle luonteelleni, haikailu.,jahkailu, sisällä kyhjöttäminen. Vaan aurinko välillä onneksi houkuttelee pihallekkin.



5 kommenttia:

  1. Oi oi oi <3 Tosi ihana! Noi kankaat on niin nam! :) Kyllä se inspiraatio sieltä tulee kun on sen aika, varo vaan, se voi tulla kunnon rytinällä! Sitten ei ehdi edes tehdä kaikkea mitä tekis mieli! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No se voi olla, että sitten kuhkitaan yötämyöten ommellen tai kutoen. Sulla on varmaan neuletakki valmis jo.. ahkeraliisa.

      Poista
    2. Ei ole valmis ei, pihahommissa mennyt viimepäivät. :)

      Poista