perjantai 31. tammikuuta 2014

Neulotut pipot feat. silityskalvot


Piti tehdä itselle ruttupipo arvonta-huivista (joka muuten yhä käynnissä) jääneistä parista kerästä.
Tuli turhan nafti ruttupipoksi, jotenka vanhempi neitonen pääsi sovittelemaan.
Oli sopiva ja päätin siis tehdä myös nuoremmalle samanlaisen.
Silityskalvoilla ja googlen kuvahaulla saivat pipot hieman bling blingiä yllensä.
Tykkään. Ja tykkäsivät tyttösetkin.
Nyt puuttuu vain se takki/haalari joihin nämä sopivat.
Ovat siis ilmeisesti vasta ensi talvena käytössä. 





Piti vielä yhtenä ehtoona tehdä fleesepöksyt Veronikalle. 
Oikein sähköistä, mutta paksua fleeseä. Isännän kiljuvan intiaanin (seurusteluaikanamme isännällä oli täksi kutsuttu auto :D) pienestä retusoinnista oli jäänyt juuri housujen verran kangasta. Vähän näissä oli kyllä soveltamista jne. mutta tulipahan käytettyä tuokin kangas nurkista. Ei mitään syynäystä kestäisi, mutta menee toppahousujen alla mainiosti :). 



Ihanaa viikonloppua teille ihanat!
Paljon paljon säihkettä ja arjen ylellisyyttä kaikille.
Minä ainakin aion käsitöidä, mussuttaa taas suklaata ja jumpata. 
Ihan miinukselle taitaa mennä, 
mutta menkööt <3.

14 kommenttia:

  1. Oioh. Ihanat pipot! Kivasti antaa ilmettä tuo silityskalvo. Ja varmasti on lämpöiset housut Veronikalle! Ihanaa kun saa tuollaisia kankaanpaloja nurkista pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos <3. Joo niin antaa. Vihdoin joulun jälkeen raaskin tilata hieman näitä. :). No mä luulen ettei mikään riitä meidän vilukissalle, mutta aina hetken tarkenee onneksi sentään. Niin on. Jotenkin on olo sellainen, kun olis jonkin ekoteon tehnyt kun hyödyntää vanhaa :)

      Poista
  2. Nuo silityskalvot ovat mielenkiintoisia. Vielä en ole saanut niitä itselle hommattua. Ne antavat tosi paljon ilmettä asusteeseen. Ihanat pipot ja niin lämpöisen näköiset housut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat. Ovat aika haastavia kun tekee pientä piperrystä. Kokeilin ja yksi kohta meni vähän mönkään. Jäi ufoiksi, ehkä joskus näkyy täällä bloginikin puolella. Mutta yksinkertaisia juttuja noilla saa helposti ja nopeasti. :) .Kiitos. Housut ovat kyllä todella paksut joten ainakin sen puoleen pitäisi tarjeta!

      Poista
  3. Kivan yksinkertainen malli pipoissa, joihin tuo kuva antaa "sitä jotakin". Kaunis lopputulos ja sopisi ihanasti villakangastakkienkin kanssa. Meillä on nuo kalvot olleet aika usein käytössä, viimeksi tänään :). Olen taitamaton aplikoija niin noilla saa niin helposti kivaa ilmettä ja tytöt tykkäävät. Kiitos samoin mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo mielestäni useimmiten yksinkertainen vain on niin kaunista, mutta mielenkiinto säilyy kun tekee jotain erikoisempaa. Onneksi maltoin tehdä sileetä. Tylsyys palkittiin lopuksi :D. Joo noi silityskalvot ovat kyllä helpot, kun vain pysyy suht yksinkertaisina nuo kuvat ja käyttää vain yhtä väriä :). Kiitos. <3

      Poista
  4. Mulla olis kans kaapissa noita selitettävää juttuja. En oo vielä uskaltanut villaan silittää, ehkä pitäis kokeilla. Tosi kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ehdottomasti kokeilemaan. :). En tosin tiedä mitä tapahtuu kun nämä laittaa pesuun. Eipä kai paljon mitään... ehkä :D

      Poista
  5. Hienot pipot! Taidankin kaivaa omasta laatikosta silityskalvot esille ja tehdä myös tuollatavalla pipot muksuille :) Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Joo tulee helpolla ´'sitä jotain'' työhön :).

      Poista
  6. Oi mitkä suloisuudet noi pipot <3

    VastaaPoista