keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hama-heijastin




Tähdet ovat joidenkin lähteiden mukaan tosi in. 
Joidenkin lähteiden mukaan jo ihan out.
No uskoisin, että ne on out kun minä ehdin junaan mukaan. Mutta muita aikuisen takkiin sopivia hamakuvioita ei ollut saatavilla. Ja kiva tuli.
Nämä Hamahelmet näkyvät myös pimeässä, joten kyllä nyt lyylin pitäis kumppareissaan näkyä tienposkessa. 

Idean heijastimeen sain Unikuun terapiahuone -blogista .
(Ihan huippuideoita Hamailuun, että kannattaa käydä piipahtamassa :).)




Palailen neulomuksen pariin. Kerronpahan vain, että näin ensikertalaiselle jo yli 800 silmukkaa on paljon se ja kestää.. kestää.. kestää.. tunnissa saan puolitoista kerrosta. OIkeesti. PUOLITOISTA. Pari tuntia kun on neulonut niin on saanut ihan peräti kolme riviä tehtyä :D. Enää ei olisi kuin neljä riviä ja päättely. 
Sitten saattepi nähdä mitä teillä on mahdollista voittaa ;).

Iloisiin jälleennäkemisiin,
Kipa. 

13 kommenttia:

  1. Hieno heijastin!
    Minulla pakkaa oleen niin, että vihdoin, kun jostakin asiasta innostun, on se jo out. Mutta väliäkö sen jos itse tykkää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo minulla toisinaan vähän sama, vaikka enimmäkseen taida olla seurailematta muotia. Ja minulla menee maku aina, jos kaikilla on jotain samaa.. yök. ;D

      Poista
  2. Heips, ei ookkaan tullut mieleen et hamahelmistä heijastin...vähän hieno idea( tai toteutus jne..)! Aina ei ehdi kommentoimaan joten pistetään kiitokset samaan nippuun elikkä kiitos upeasta blogista, ihanan reralistista arjen kuvausta niin helpposamaistua ja siks ihan koukussa jo:) Jatka samaa rataa;) ainiin ja inspiroivia töitä, täällä on lyyli saanut itseensä vauhtia huomatessaan mitä te muut oikein ehditte;D -Hepe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mullekkaan. Onneksi on nämä blogit, jotka jakavat ansiokkaasti ideoita. <3 Kiitos kommentistasi, ihanaa palautetta on aina kiva saada :) . Ja ihan huippua, jos olet inspiroitunut tekemään ja touhuumaan. Muista kuitenkin, että useimmiten saatuani tehtyä jotain kivaa yhdellä saralla, toisella saralla jää tekemättä.. Että koti voi olla hopsistahoo, kun inspiraatio on iskenyt ja sitten se voikin jäädä sellaiseksi pariksi päiväksi ja isäntä tykkää ;D . Paljon inspiraatioita, iloa käsitöiden parissa ja huippufiiliksiä sinulle Hepe. (ihanaa kun käyt lukemassa blogiani sinä tuntematon immeinen, vaiko tuttu? ;) )

      Poista
  3. Ihan jo jänskättää, että mitä oot keksinyt arvottavaksi. :) hieno heijastin ja peruutuspeilistä näin päivällä, että uuden hienon takinkin olet ostanut. Hyvän värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se voi olla ihan katastrofi tai sitten kiva. Vaikea sanoa kun on rytyssä kierrepuikoilla. Jaa, no kiitos. Liekö kevättä ilmassa, vaiko miksi tuo väri taas houkutteli? ;)

      Poista
  4. Kyllä se 800 silmukkaa on aikas paljon kelle tahansa. :)
    Hieno heijastin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon sen!. :) Mutta välillä tulee epätoivoisia fiiliksiä, että tää ei ikikikiikinä valmistu! Kiitos. :)

      Poista
  5. Kiva heijastin ja hauska idea!

    VastaaPoista
  6. Tyylikäs heijastin, hyvin mätsää takin kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Moi! Oletko liimannut haijastinnauhan hamahelmikuvioon, vai sulattanut sen jotenkin helmien väliin?

    VastaaPoista