maanantai 5. elokuuta 2013

Mehitähti-vauvojen koti


Hiellä ja vaivalla vaatimaton kivialueemme on valmis. Isäntä raahasi auton perässä isoimmat kivet ja muutoin olen taas kerännyt ja kerännyt kiviä ympäri pihaa. Nyt alkaa kivet olla niin loppu, että vaikea enää saada järkevän kokoisia kiviä mistään. Pikkukiviä tilattiin vähän lisää, mutta muuten pärjättiin oman pihan kivillä.

Kirjoitin viime postauksessa, että Mehitähteä etsittäisiin. No niitäpä löytyikin oven takaa kun tulimme Wasalandiasta kotiin. Ihania pieniä vauvasia ja muutama hieman isompikin yksilö. Aaamulla räväytettyäni silmät auki, tiesin heti mihin suuntaan nokkani. Hieman saksia saappailleni, multaa, Mehitähdet ja iso siskoni pihalta ryövätyt kävyt. Siinä pienet yksityiskohdat kivialueellemme. Toivottavasti vauvat kasvavat ja vielä leviäisikin joku kesä. Lupaan lisätä multaa, jos niin teette.





Nuo saappaat ovat palvelleet tämänkin kesän helteillä. Pidin niitä jalassani mieluummin kuin piha'croksejani'. Pahimmassa tai parhaimmassa tapauksessa vielä villasukat saappaiden lisäksi jalassa! Joskus harvoin oli ihan pakko kesken kaiken käydä vaihtamassa edes villasukat pois. Niistä tulee mieleen tähän astiset touhut, kuinka tohelo emäntä astui maalisankoon ja ihmisten hymyt kun kuljin saappaat jalassa ihmistenilmoilla. Olen välillä tyhmän rohkea, mutta syksyksi pitää ehdottomasti hankkia uudet saappaat. Nuo eivät enää olisi hymyilyttäneet ketään, vaan pikemminkin aiheuttanut pahennusta. Vaikka toisaalta, olisin näyttänyt varsin ahkeralta nuo jalassa?


Rappuset odottavat tummumistaan ja kukat kukoistavat (ainakin vielä). Naapurin tätikin on niitä käynyt kastelemassa meidän poissa ollessamme. Ihania ihmisiä maailmassamme onkin. Pyytettömiä ja avuliaita, kiitos! 

Mitäs tänään? Aurinko paistaa, joten taidan lähteä pihalle isännän avuksi tai sitten hion sitä ruokapöytää. Ei se ole kuin muutaman kuukauden könöttänyt tuolla tallissa. Ja raukka kuulemma on aivan liian iso tallia asuttamaan, aina tiellä ja sun muuta. Roudaan sen kyllä niin pihalle tänään. Annan talon repsottaa yhä sisältä ja ummistan silmäni kaiken maailman sotkuille ja epäkohdille. Tekee hyvää itse kullekkin!

Aurinkoa toivottelen myös minäkin ja kehoitan nauttimaan sen säteistä. Paistaahan se vielä syksylläkin, mutta kesä on kerran vain. Nauti, nauti, nauti!! <3 

4 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis kivialue ja miten ihania pikku mehitähtiä. Näistä minäkin tykkäisin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Toivottavasti ovat vielä ensi vuonnakin ihania, etten vaan kuoleta niitä. :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Toivottavasti pikkuiset Mehitähdet tosiaan kestävät talven yli. :) Meidän terassin alue näyttää aika paljon samalta kuin tuo alue. Pikkukiviä, isompia ja Mehitähtiä sekä maahumalaa. Miten voikaan olla!!? :D Ehkä loppuviikosta saan postausta siitäkin alueesta, kunhan saadaan loput kivenmurikat ja mullat paikoilleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Näin tehdään. No tuo on tuollaista aika super ihanaa perus-settiä, joten telepatia taas toimii.? Kumpikaan kun ei ole pahemmin ollut tekemisissä toistensa kanssa. Kirppisreissukin jäi tekemättä, kun lapset saivat jonkun pöpön Turun suunnalta ja yrjö tuli kylään,.. no meni helpolla ohi ja nyt on se ärsyttävä flunssa löytänyt tiensä tänne unia häiritsemään. :D Toivottavasti teillä ollaan oltu terveinä!

      Poista