tiistai 6. elokuuta 2013

Arjen ihania aarteita



Sydän hakkaa, tekisi mieli kiljahtaa ja kuulet kuinka veri kohisee suonissasi. Kaappaat esineen hyllystä kuin peläten, että joku tai jokin vie sen kuitenkin nenäsi edestä. 
Ei vienyt.
Iloa rinnassa, toopena hymyillen kuljet.
Olemme kirpparilla ja kaikki on mahdollista.
Aarteita toinen toisensa perään.
Joskus harvoin saman fiiliksen saa kaupassa käydessä, mutta huomatkaa, vain joskus harvoin.
Mikäli joku ihmeellinen olento siellä ruudun toisella puolella ei tiedä yhtään mistä puhun. Voin siis olettaa, että kyseessä on tähän verrattava asia:
Kuljet kirkkaasti valaistussa yksityispuodissa, ympärilläsi on kauneutta ja laadukkuutta. Arvokas laattalattia jalkojesi alla ja yksityiskohtia sisältävät seinät. Koristeiset tuolit, upeine selkänojineen odottavat vaatteiden sovittajia tai sovittajan seuralaista. Peilit ovat kiillotettuja ja isoja koristeellisia erikoisuuksia, niihin katsoessaan sovittajan vaatteetkin alkavat näyttää paremmalle. Kauniit raamit ja tuotteet luksusta tai ainakin ehdottoman uusia.
Tuokin kolahtaa, mutta fiilis on eri.
Kuitenkin lähes samoihin sfääreihin kuin kirpparilla pääsen vain käsityötarvikeliikkeissä.



Tänä kesänä on löytynyt jos jotakin kirppareilta. Kohta alkaa olla niin, että kaikki näkyvillä olevat ostotuotteet ovat heivattu kaappeihin ja esillä on vain aarteita toinen toisensa perään. 

Päreloota: 3 e, keltaiset kulhot 1 e / kpl, GG-purkki 4 e, Arabian emalikattila 10 e, Emalikulho 3 e ja tyynyliina 0,80 e (johon lisäsin vain ripustusnauhat).
Muut aarteet ovat jo olleet ennestään ennen tätä kesää ja tavarat vain täydentävät toinen toisiaan (siis ainakin minun mielestäni ja sehän riittää). Eteiseen kyhäsin nopean taulun. Pyöreät kehykset Hemtexistä ja kangasta tilkkupussista. 

Pientä piristystä arjen keskellä omaksi iloksi ja ehkä joidenkin vieraidenkin iloksi (joidenkin kauhuksi ;) )



















Loppuun vielä kuvakasa Wasalandiasta. Oli kivaa, vaikka kuvia katsellessa tulee tunne, että äippä tarttis kuntokuuria ja parturia. Mutta sama tuo. Jatketaan yhtä rähjäisen näköisenä ja kuntoillaan sitte joskus. Nyt menen jeesimään isäntää pihalle, jos se olis jotakin keksinyt mun pään menoksi. 


Riemurikasta eloa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tuttu tunne kirpparilla, ja vaikka ystävän kanssa se on parasta, joutuu joskus ottamaan juoksuaskeleita että ehtii ensin ;) Haha! :) Mutta ihania aarteita kertakaikkiaan oot löytänyt, ja parasta on juuri se edullisuus, kotiäitikin pääsee shoppailemaan kunnolla ;) Ja sen voi vielä mieltää ekologisena tekona ja tuntea itsensä maailmanparantajaksi! Hui, en keksi kuin hyviä puolia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olivat kyllä edullisia <3 Hahah, juoksuaskeleet ovat tuttuja. Otan niitä kyllä ihan yksiksenikin :). Niin, en minäkään pahemmin kirppiksistä löydä huonoja puolia, mitä nyt välillä tulee ostettua jotain sellaista mitä ei oikeasti edes tule käytettyä. Tuo taas ei ole kirppisten vika ;)

      Poista
  2. Oi miten ihana kattila!!!! <3 Tahtoo kans! :) Tuo tunne on niin tuttua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Paikallisesta löytyi. Ei tarvitse onneksi lähteä merta edemmäs kalaan <3

      Poista