perjantai 19. heinäkuuta 2013

Viikon kuulumisia




Tämä viikko on pitänyt sisällään yllättävän paljon kaikkea, mutta ei mitään super ihmeellistä. Iltapuhteina emännällä on ollut lähinnä lankakorin tyhjennystä ja päivät ovat hurahtaneet milloin mihinkin. Viime viikon puutarhaurakka on näkynyt sisällä ja siitä toipumista oli alkuviikko. Sitten tuli pikkusiskoni yökyläilemään ja loppuviikko onkin mennytkin taas siivotessa ja hieman leivotessakin. 

Pikkusiskoni kanssa kierreltiin paikalliset kirpparit. Löytyi aivan ihana hylly olohuoneeseen 5 eurolla. Kulunut, kauniin sävyinen vanha hylly. Sitä katsellessa hymyilyttää. Olimme varmasti tyttösten kanssa hupaisa näky suht hiljaisessa kylän keskustassa. Rattaat täynnä kirppislöytöjä, toisella kädellä pitelin pyöräilevää kaksi ja puolivuotiastani, toisessa  tämä rustiikkinen hylly. Minä etukenossa hylly kainalossa ja pikkusiskoni keskittyi lähinnä ylikuormitettujen vaunujen työntelyyn. Keräsi tyylipisteitä pitelemällä naaman peruslukemilla kyttäävistä kylän ihmisistä välittämättä. Muitakin ihmisiä hymyilytti kaunis kirppislöytöni. 
Ihana.
Eikä yhtään enää hävetä.























Veronikan kanssa prässäsimme kukkia ja levittelimme niitä pitkin huushollia. Ihania nekin. 
Hyvällä mielellä aloitetaan isännän loman kulutus. Superihanaa se elo on useimmiten, mutta väsyneenä ja kyllästyneenä sitä ei vain huomaa kaikkea arkisen superia.
Sanon se vielä kerran.
Ihanaa!
Ja hyvää viikonloppua kaikille. Me lähdemme nyt kyläilemään ja mukaan lähtee myös tietysti jämälankoja. Vielä ei ole alkanut kyllästyttää jotenka niitä siis kulutellaan.


7 kommenttia:

  1. oih, mistä kirpulta noin ihanan hyllyn löysit? Olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistojen Taiasta. Oli kerrankin reissu jolloin kaikki oli kyllä niin kivoja löytöjä. Vähän mutta niin kivoja. Että ei muuta ku kierteleen :) Kai me vielä tänä kesänä/syksynä kierretään jossakin päin yhdessä kirppareita?

      Poista
    2. Joskus sitä sattuu löytämään tälläisiä aarteita, mutta ei läheskään aina! :) Joo mennään vaan, koskas mentäis? :)

      Poista
  2. Oli kyllä varmaan hupaisa näky kun me kirppistavaroita raijattiin läpi keskustan mutta oli kyllä huippu löytö tuo hylly! Kiitos sulle vielä systeri kun sain teillä piipahtaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Eläisin tuonkin päivän milloin vain uudestaan. Ihana kun kävit kaunokaiseni minua ja lapsia piristämässä. Olet rakas <3 . Terkkuja!

      Poista
  3. Voi kuinka ihana toi hylly. Täytyy tulla oikein livenä katsomaan ja ihastelemaan.
    Oon taas lukenu viikon pankot pois täältä sun bloista. Hymyilyttää, ihastuttaa ja ihan ääneen kikatuttaa. Sulla on kirjoitus hallussa, niin mukaansatempaavaa. Edelleen voisin kuvitella lukevani sun kirjoittamia kirjoja.
    Ja ihania käsitöitä oot saanu taas aikaan. Ihan "kateellisena" katson aikaansaannoksiasi. Kahden lapsen kanssa kaiken arkirutiinin keskellä, jaksat innostua kaikesta kivasta. Oon susta niin YLPEÄ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti <3 . Oli jäänyt aivan huomaamatta, onneksi vinkkasit. Nyt kun luin tämän vielä yksikseni, tuli ihan itku. En aio vähätellä itseäni, mutta en koe olevani mitenkään kovin erikoinen. Mutta eipä tarvitsekkaan. Onneksi Sinäkin näet kauneutta pienissäkin asioissa ja vain tästä syystä voit olla minusta ylpeä. Tuntuu hyvälle. Tuntuu hyvälle saada todeta, että minulla on mitä parhain anoppi <3 ja kelpaan tälläisena. Suorasanaisena kihertäjänä. Paljon teillä silti on kestämistä, mutta minua ei kannata aina ottaa niin kirjaimellisesti. Useimmiten en mieti mitä sanon ja muotoilen lauseet puoli huolimattomasti. Asianlaidan muuttuessa laiskuuttani tai sitten hajamielisyyttäni. Oon vaan välillä niin mä. Onneksi kaikkinensa klaaraan anopin kanssa hyvin, itsestäni ja minuudestani huolimatta tai jopa siitä syystä. <3 <3 Voimia rakas arkeen. Sinua rakastetaan roppakaupalla ja huomenna saat monen monta onnenhalausta tyttösiltä, kuolapusujakin molemmilta <3

      Poista