sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kirjosukat neitoselle


Markkinahumu odottaa Kristiinankaupungissa. Vanha kalastajakaupunki innoitti tyttöstä pukemaan farkkua ylle ja laittamaan hiukset tötterölle. Emäntä on vielä hiukset hapsottaen tietokoneella ja pitäisi kuulemma jo autossa olla. Tervehdin teitä lukijoita pikaisesti. Kirjavat sukat koostuvat jämälangoista: sininen ja valkoinen Novitan Nalle-lanka ja ihana roosan tai persikanpinkki on jotain Dropsin lankaa (saman paksuista kuin Nalle). Kirjavan tervehdyksen kuosi on yhdistelmä Garnstudion eri sukista, että päästä en ole jaksanut noita kirjojuttuja vedellä. Tehdään niitäkin sitten joskus, on vain jotenkin vaivattomampaa ottaa malli netistä. :)




Eilen sain pestyä olohuoneeseen uuden lehtiloodan. Kurikan perämettistä löydetty perunaloota oli kyllä niin ollut viimekesänä kovassa käytössä ja savista maata täynnä. Yhä ne tuntuvat olevan hieman likaiset, mutta taitavat olla pinttynyt niin syvälle, etten minä jaksanut niitä kauemmin PORSTATA. 

Kahkaastahan Kristiinahan,
lähärettekö mukahan?

Kenties pihakuulumisia ensi viikolla, sillä käsitöille ei tunnu olevan aikaa. 
Ihanaa ensi viikkoa, rentoa tai sopivan kiireistä, kunhan olis aurinkoista!

3 kommenttia:

  1. On kyllä niin sulot sukat että! Ja tuo kummityttö vasta suloinen onkin <3 :) Toivottavasti että saa saretta niskahan ku meettä sinne Kristiinahan!! :)

    VastaaPoista
  2. Soli muutes aika ouros suunnas se Kristiina. Jos se tua suunnas oli, niin meki olimma sitte Kristiinan markkinoolla :)
    Komiat on sukkatekeleet. Kyllä tyttösen kelepaa ny ottaa tuleva talavi vastahan ;)

    - Mammarainen-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Kahkaastihin siis tuonne Keskisiille notta! Ja talvesta ei puhuta, syksyä saatetahan jo hieman orottaa, mutta talvi jätetähän vielä pimiään.??

      Jep, ei tuo noin leviä vaan sovi mulle. Alkaa jo puhua omituisiakin, ihan vaan kun miettii pelkkää murretta.. :)

      Poista