perjantai 4. lokakuuta 2013

Tää vaateis vähä Marimekkoa.


Olen odottanut vuoroani jo kymmenen minuuttia. Edellinen asiakas on maksanut jo, mutta turinat ovat vielä kesken. Sillä välin olen tarkistanut hyllyvalikoiman jo moneen otteeseen löytämättä Muija-kangasta mustana. Olen kuunnellut asiakkaan ja myyjän jaaritusta asiakkaan vanhasta pihasta. Miten kaunis se olikaan ja kuinka uudet nuoret asukkaat pilasivat pihan. Kuinka talon eteen on tuotu jokin hökkeli, joka peittää upean ja ison talon. Myyjäkin meinaa, että ei viitsi enää edes käydä siellä päin lenkillä kun niin on ruma piha nykyään. Kun aletaan kertoa siitä mitä kaikkia kukkia on hävitetty, alan jo oikeasti tuskastua. Lista on loputon ja minulla lapset sekä mies odottamassa autossa.


 Listan päätyttyä siirrytään sujuvasti hieman matalammalla äänellä keskustelemaan siitä kuinka jokin taiteilija on ottanut uuden miehen.. supinaa (myyjän!) siitä kuinka sillä taiteilijalla ilmeisesti on ollut jotain sellaista.. öhöm.. ja sitten hieman kovempaa äänenkäyttöä asioista joita en haluaisi kuulla.. Loppuun taas palaamme siihen pihaan, jossa sentään onneksi on hieno kuisti, etteivät kokonaan ole pilanneet Maijan pihaa. Sekä tietysti asiakas toteaa, että "Enhän minä sillä, minulla on aivan upea talo, ihana kerrassaan!" ja muistaa huikata ennen lähtiessään "etteihän näistä sitten hiiskuta kenellekkään". Nämähän jäävät meidän väliseksi asiakas varmistelee ja myyjä vakuuttelee luottamusta äänessään ja myötätuntoa silmissään, minusta välittämättä, että tietenkin jäävät. Miten traagista! Maijan piha on pilattu ja tuollainen nuori ihminen kyselee Muijaa jota meillä ei edes ole, tuntuu hän ajattelevan. Mutta ei näytä pätkääkään ajattelevan että näin pienellä paikkakunnalla kannattaisi harkita edes hieman miten asiakkaiden kuullen puhuu. Ja voishan sitä asiaksta palvella siinä turinoiden lomassa kun kuitenkin kaiken kuulin  noin pienessä puodissa kun olimme. Nauratti ja ärsytti. Ostin siltikin puolitoista metriä ihastuttavia kuoseja ja surautin vähä tyynyä ja tein pari taulua.



 Eilen surautin myös tytöille legginsit keltaisesta collage-kankaasta, jota jo aiemmin näitte näissä tunikoissa. Sopivat hienosti uusien Pompin paitojen kanssa. <3 Ja tänään testasimme housuja kirpparilta löydettyn Polarn O. Pyretin farkkutunikaan. Se oli hyvä löytö se, kympillä noin ihana uuden veroinen tunika! 


Sänky kaipailisi vielä vähän fyrrytyynyjä, mutta niitä sitten joku toinen kerta. Älkääkä välittäkö ryppyisestä päiväpeitosta, räkänokista ja kamalasta vuodatuksesta. Se on tätä elämää. Ja niin.. nämähän jäivät meidän väliseksi? ;)

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka HIENOA! Kaunista etten sanoisi! Täydellisesti passaa teille! Kaikki niin sävysävynn että. :)
    Olipas taas hyvää asiakaspalvelua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. Aika graafista. Jotain pehmeyttä sentään pitsityyny tuo, mutta ehkäpä joku päivä sen röyhelötyynyn tuonne sekaan teen. ah, sitten olen tyytyväinen. (niin varmaan, sitten pitäis reerata seuraavaa huonetta). :D

      No oli joo. Monta kertaa teki mieli jo kopsutella pihalle kaupasta. Mutta niin teki mieli kaikkia ihanuuksia.

      Poista
  2. Tuo on niin totta, että jaaritellaan kaikkien asiat siinä tiskillä ja vielä niin, että se häiritsee palvelua. Minua harmittaisi kuulla itsestäni asioita paikallisen kaupan kassalta. Hienotunteisuus pitäisi kyllä olla ydin asiakaspalvelussa. Jos joku haluaa läärytä kaiken, voi nätisti sanoa, että anteeksi, otan tässä välissä asiakkaan (vaikka sille tutulle). Naurattaa, mutta ei sitä nuorta paria ehkä kuka on talon pihan niin pilannut :D

    Ihania ompeluksia, tykkään tästä kelta-musta-valko-teemasta vaikka meillä ei kotona sitä tai muutakaan ideologiaa kai niin tarkkaan noudateta. Keltainen on vaan niiiiin ihana väriläiskä kaikkeen! :)

    Ihanaa Syksyä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Jos olisi ollut joku tuttu, olisin puuttunut keskusteluun. Ja ellen olisi niin halunut noita kuoseja, olisin lähtenyt pihalle. Hohhoi, mutta muuten oli myyjä asiallinen ja kohtelias (joku voisi sanoa utelias, mutta minusta kohtelias :D).

      Ei meilläkään pahemmin mitään ideologiaa noudateta. Ja tarkoituksena ei ollut ostaa keltaista, mutta tartuin tuohon alennuksen turvin. <3 Keltainen on ollut keväästä asti niin ihana, mutta pikkusen sitä jo on kertynyt liikaa, että vähä jo pistin joitakin keltaisia juttuja kaappiin.

      Kaunista, kuulasta ja tunnelmallista syksyä myös teille sinne <3

      Poista
  3. HAHA :)
    Aikamoista turinointia siellä! Ja ihanat asut lapsilla.
    BTW, You make my task easy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö? Ja tämän piti ihan vielä se tänne kirjoittaa ;D . Kiitos. Keltaista alkaa kyllä jo olla aikas tavalla!
      Ai että, .. nyt jännittää. <3

      Poista