lauantai 26. lokakuuta 2013

Heijaaati hei, viirinauhoja laukussa.


Joskus on vain niin syksyä. 
Idean näihin viirinauha-laukkuihin löysin jo pari vuotta sitten netin syövereistä. Vihdoin tuli toteutettua. Hieman heijastinkangasta myös mukaan. 







Hieman joulua jo ilmassa. .. huhhui, onko joku hiiiiukan ajoissa liikkeellä? Paapii Designin helmi ja vanha puuhelmi löysivät paikkansa juuttinarun jatkeena roikkuvan sydämmen päältä. Sydämmen päällystin wanhojen lehtien silpuilla. Taitaa olla pakko käydä hakemassa vähän lisää aihioita, vaikka aika näpertelyä tämä onkin!

Viikonloppu on jo hyvin käynnistetty. Sataakin vielä sopivasti, että ei muuta ku miekkosen kainaloon sohvalle ja katsomaan kun hän pelaa X-Boxilla. Romanttistahan tuo ku mikä, niin siis ainakin isännän mielestä. ;)

Mahtavaa viikonloppua teille kaikille. Ei anneta sateen häiritä <3.

4 kommenttia:

  1. Ihani, ihania, ihania!
    Mäkin laitoin alkuviikosta jo muutaman jouluisen jutun ja paketoin jo pari lahjaakin, joten ei yhtään liian aikaista! Kai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä se aika aikaisin vaan on kun eletään vasta LOKAkuuta. :) Mutta ehkäpä se on kivempi näin päin, kuin sitten se että niitä koristeita on vielä helmikuussa nurkissa pyörimässä. eii.. mieluummin ajoissa alkaa ja sopivan ajoissa myös lopettaa ;D

      Poista
  2. Kivan syyskassin olet ommellut ja mainio idea laittaa siihen heijastinkangasta! Ja kauniita käsitöitä muutenkin blogissasi, paljon ehdit saada aikaiseksi. Täälläkin tehdään kyllä jo joulujuttuja, osittain tosin lähestyvien myyjäisten takia. Ja hyvähän se on kait aloittaa ajoissa jouluvalmistelut, niin ehtii rauhassa nautiskellakin niistä, eikä tarvitse stressissä tehdä kaikkea kiiruulla valmiiksi. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Ja kiva kun jätit kommenttia. Heijastinkangasta on näkynyt täällä blogimaailmassa jo aika paljon ja täältä minäkin ideani sain. :) Joulujuttuja myyjäisiin ja anopin joulupuotiin täälläkin väsäillään. Ja kyllä, ehdottomasti on hyvä nauttia matkasta jouluun rauhassa. Sillä käsin tehtyjä lahjojakin tässä kaikessa härdellissä aion kyllä tehdä :). Ja tervetuloa lukijakseni!

      Poista