perjantai 18. lokakuuta 2013

Pyöreää ja harmaata.


Kymmenen tunnin urakka takana kranssia tehdessä. Ja tuloksena yksi ja ainoa kranssi. Jää niin itselle, tulisi aika kallis kranssi myydä. Olkoot lahja itselle sillä eteinen vähän kaipasi piristystä. 


Myös pyöreää mattoa on tullut virkattua, harmaata tietysti. Lokakuussa muun värisiä mattoja saa edes tehdä? Vois vaikka mieli piristyä jos jotain värikästä raitamattoa tekis :D.





Aurinko on hemmotellut meitä tänään. Kuvatkin meinasi olla jotenkin kellakkoja tai ylivalottuneita. Vaihtelua täysin harmaille kuville (joo joo, hanki kunnon kamera.. ja vastaus on, että jouluna, oi jouluna). Isäni teki minulle puuloodan ja se on eteisessä vastaanottamassa vieraiden ulkovermeitä. Ihana fiilis pitkästä aikaa. Paljon saatu aikaseksi ja paljon maailmaa paranneltu kaikkien kolmen siskoni kesken. Miten paremmalta elämä taas maistuu kun on saanut myös sitä sokeria. Sillä sitähän nuo siskoni ovat. Makeaa ja lohduttavaa seuraa. Sitä parhautta <3

Läheisyyttä ja lempeyttä päiviinne toivottelee 
Kipa

24 kommenttia:

  1. Mielettömän hieno tuo kranssi!! Onko noissa pikku palleroissa jotain sisällä vai onko ne vain lankaa?
    Lämälangoille olisi mieletön idea... Virkattu mattokin on kiva.
    Harmaata minullakin on nyt puikoilla...
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Ne on kokonaan lankaa, mutta sinnehän voi laittaa jotain superloonia, vanua tai mitä nyt keksii sellasta jotain laittaa. Mulla nämä kaikki ei ollut jämälankoja, vaan jotain hieman ei niin laadukkaita lankoja lankakorin pohjalta. Jään odottelemaan mitä sinulta on tulossa..
      Ihanaa viikonloppua myös sinulle! Paaaljon aurinkoa.

      Poista
  2. Näyttää ihanalta tuo kranssi, vau! Mattokin on supersuloinen, oot varsinainen monitaituri!
    Ja kuvat näyttää hyviltä, nyt kun on harmaita päiviä, on vaikea ottaa hyvin valoisia kuvia! Sekin rasittaa, ja illalla kuvaaminen on kanssa yhtä päänvaivaa... huoh. Pitäis mennä kurssille, kun löytäis hyvän vaan.

    Sain siulta postia, kiitos, kiitos, kiitos kovasti <3 ! IHANAA postia! Ja hauskaa viikonloppua, iloista siskosseuraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiitos. Olet kyllä niin piristävä :). Se on muuten totta, että vaikka aurinko paistaisi ja valoisin hetki päivästä, kumman sumeita kuvia tulee silti (ei kyllä pitäis vaatia puhelimelta ja Lumix-vanhukselta liikoja) Kurssi vois olla kiva kans sitte kun saan sen kameran. On mulla sitten ihana mies, kun sellaisen minulle joululahjaksi meinaa ostaa <3.

      Samoin! Kiitos kiitos. kiiiiitos <3 Kyllä nyt keittiö näyttää heti paremmalle kun sain sinne jo palan joulua ;).
      Hauskaa viikonloppua myös sinulle, Siskoni kyllä ehtivät jo hilpaista kotiin, mutta hauskaa viikonloppua ollaan silti vietetty <3.

      Poista
  3. Oi ihanuuksia! Tosi hieno matto ja kranssi, on siinä ollut kova työ mutta mikä lopputulos, upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Aikaa ja paljon lankaa tuo vei, mutta niiiin ihanaa kun monta ei niin kivaa kerää lähti lankakopasta pois :).

      Poista
  4. Harmaa on kaunis väri:) vähänkö muhkea ja upea kranssi! Noiden palluroiden pyörittelemiseen on mennyt paljon aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kiitos. Taidat sinä tietää täsmälleen kuinka kauan tuollaisten palluroiden pyörittelyihin menee aikaa. Tsemppiä sun urakkaan :)

      Poista
  5. Ihania molemmat, matto ja kranssi. Haluaisin väsätä omaankin oveen jonkinlaisen kranssin, mutta ongelmana on sen kiinnittäminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Siinä ei siis ole mitään ripustus mahdollisuutta? Tee joku tosi kevyt ja laita vahvalla teipillä (niin vahvalla tietenkin, että lähtee sitten kivasti maalikin pois kun otat kranssin pois) ?

      Poista
  6. Hieno kranssi vau. ja matto sopii siihen tuulikaappiin tai minne vaan kun teillä värit passaa.
    Älä uuvuta itseäsi näillä hommilla. Ota välillä vapaata käsitöistä. Ainakin huominen ja tämäkin. tv. Äiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti äiskä :) . Tuo matto menee myyntiin. Mutta sopeis kyllä meille mihin huoneeseen vain. Noh, teen sitten joskus itsellekkin mattoa kun aikaa riittää. :) . Huomenna vaan olen. Alkaa niskat olla niin jumissa kun on niin paljon käsitöinyt.

      Poista
  7. Ompa tosiaan ihana kranssi! Hyvin saa jämälangat käyttöön. :) Mattokin on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo niin saakin. .. ja kaamean karkeat villalangat, sekä akryylikammotuslangat :)

      Poista
  8. Hei tuo kranssihan on ihan mieletön! Voih, kunpa vaan jaksaisin itsekin tehdä moisen, mutta näen jo valmiiksi, miten suuritöinen se on, varsinkin jos haluaa siitä noin kauniin harmonisen värien suhteen eikä länttää sinne kaikkia sateenkaarenvärejä mitä jämälangoista löytyy.. :) Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Näitä on näkynyt aika monissa lehdissä, joten päätin minäkin kokeilla :). Onhan tuo kranssiksi suuritöinen, mutta uhkeus palkitsee silmiä . Voishan sateenkaarenväritkin olla kivoja. Ehkä kesällä olis niin rohkea? :)

      Poista
  9. Wow! Taas niin nättiä! Toi matto on niiiiiin ihku!!! Mitäköhän kustantais samanlainen meille??? Miettii täällä, että laittaisko tilausta tulemaan.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Anoppeen puotiin tämän maton tänään kiikutin, jotenka sieltä sitten sen nappaat mukaasi joulupakettiin itselle. En osaa sanoa vielä hintaa, kun pitää vähän hinnoitella silleen yhdessä kuulemma. :) Mutta teenhän minä myös tilauksestakin jos tuo ei just oo sellainen kun oli mielessä :)

      Poista
  10. Voi että toi kranssi on herkku. Juuri katsoin jätesäkillisen lankoja kierrätykseen, pitäisiköhän vielä pelastaa ne talteen.

    Blogissani on haaste sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Pelasta ihmeessä!! (Tai kiikuta meille :D)

      Vastailen siihen tässä kun ehdin, kiitos kunniasta ja tervetuloa lukijakseni! Taidan käydä vastavierailulla :)

      Poista
  11. Ihan mahtavan hieno kranssi, i-ha-na! Aherrus kannatti, tulos on upea! Ja matto on kaunis myös!

    VastaaPoista
  12. Toi kranssi on ihan mieletön!! :)

    VastaaPoista