keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Neitosen lila tunika


Kaapit pursuavat kankaita, lankoja ja muita tykötarpeita. Yhä tekisi mieli ostaa lisää, lisää, lisää. Onneksi puuvillalangat, jotka ovat jo houkutelleet kaapissani jonkin aikaa, inspiroivat minua tuhoamaan myös kankaita. Kaikkea on kaapeissa liikaa ja lähes jokaiselta kauppa tai kirpparireissulta löytyy lisää kaapintäytettä. Tunikan kaavat ovat jostain Ottobre lehdestä. Kangas on jotain vanhaa trikoota ja vetskari ostettu vähän aikaa sitten Kauhajoelta. Puuvillalangat olivat löytö kirpparilta, monen monta kerää sain parilla eurolla. Niitä tuhoan tällä viikolla pitsisukkien lomassa.



Löysin eilen Närpiön Tähtikirppikseltä vanhan pitsipeiton, jossa on keltainen vuori. Ihastuttava, mutta etsii yhä paikkaansa.

5 kommenttia:

  1. Söpö tunika! :) Ihanaa saada vähän kaappeja tyhjemmäksi, vaikka on sekin kiva että sielä sitten on tarvikkeita kun se inspis iskee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin no ei ainakaan voi olettaa, että aina läheltä sais sitten inspiksen iskiessä sitä, mitä on mielessään nähnyt.. Koska se yrittäjäksi ryhtyminen alkaa? Putiikkia pystyyn (ja nurin yhtä nopeasti)..

      Poista
    2. Heti vain putiikkia pystyyn, jos ei olis noita pikkuisia...

      Poista
  2. Oikein hieno ja keväinen mekko.Hius koriste sopii kivasti tyyliin.Terkkuja ja kiitos viikonlopusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos äippä :) Terveisiä sinne kans ja kiitos teille viikonlopusta. Pidempäänkin olisitte saanut olla, ehkä sitten ens kerralla :)

      Poista