torstai 14. marraskuuta 2013

Linnunmökki vaiko joku ihme alttari?




Varsinainen tyylivaras se täällä, hei!
Näin täällä tälläisiä ja arvatkaapa tekikö mieleni heti samanlaisia.
Isäni sattumoisin samana päivänä kysyi, että haluatko minun tekeväni sinulle jotain hänen jämälaudoista?
Joo, oishan mulla yks.
Sieltä tuli yks, kaks.. no neljä elementtiä (joista kaksi siis on nyt kässähuoneessani). Isiukko se näköjään pääsi vähän innostumaan, kiitos <3.
Isosiskoni meinasi, että ihan kuin joku alttari. Mutta katsotaan tottuuko hänen silmä vielä, sillä samainen setti vanhasta laudasta päätyi heille. 
Itse ainakin rrrrrakastan!
Oi. Ja kivoja Aarikan purkkejakin löytyi viime viikonloppuna siskoni kanssa Turun Manhattanilla pyöriessä. Ruostuneita sisältä, jotenka pääsivät tilperhöörikipoiksi talon sisälle tönöttää. 




Pikkuisen meinaisi jouluttaa ja kirpparilta löydetyt kupitkin pääsivät hyllylle. En myönnä, että tänään siivotessa hyllylle pääsi myös joulutikkuja tai että makkarissa killuu yks joulutähti. .. tai että kuuntelin joululauluja, enkä mitään hilpeetä limputusta, vaan ihan apaattisien möreä äänisiä Sylvian joululauluja sun muita. Mistä lähtien sitä sitten on lupa jouluttaa? 

En päde huonoa omaatuntoa moisesta vaan sydän ilosta pamppaillen paketoin jo ekat joulupaketitkin. Sellaiset ihan pienet ja vaatimattomat. Vaan kukas tekaisis ne vähän isommat puketit?
Kun huomenna alkaakin monen naisen yhteinen kokeilu, joulupuoti. Ja täytyypi myöntää, että eipä ole sinnekkään tullut juuri mitään tehtyä, kaikki turkales, tuntuu vievän niin paljon aikaa. 
No ensi keväänä voi sitten aloittaa ajoissa (joka vuotinen lupaus) !


Mutta ei muuta ku iloista eloa, rentoa meininkiä ja sen sellaista teille. Minä menen tanssittamaan moppia, syömään makaroonia ja vähän jumppaamaan edes niskaparkoja. Ja jos vaikka käväisis hieman tuulettumassakin kylillä. Se onkin varsin rohkeeta mökkihöperöltä.

Ei muuta kuin rohkeeta menoa teillekkin lukijani, ihana huomata että teitä on tullut lisää. Tervetuloa joukkoon!

5 kommenttia:

  1. Siis nuo kupposet <3 Oon IHAN loooove <3 Supersuloiset. Joudun ehkä muuten hakemaan Ellan hyllystä mummin ostamat kupposet itselleni joulun ajaks, Tulivat noista mieleen :D

    Ja siulla on taitava iskä! Toooodella. Miunkin pitäis laittaa joku hommiin puolesta, nuo on mahtavat! Ehkä keskelle tönöön pistän vielä yhden lauteen, jos saan suunnitella ihte. Tai emmätiiä, toisaalta tota kai voi nyt ihan kunnolla luvalla alttarisoida, ja polttaa tuikkukupissa vaikka kynttilää moisessa??

    Ja nyt oli väriiiiii! Me love! :) Ihanaa iltaa, mökkihöpsö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sä oot ihan parhautta ja piristät aidon iloisilla kommenteilla päivää <3 Kiitos.

      No noi kupit nyt oli ihan pakko ottaa, hintaakaan ei ollut kuin 1,6 e kpl. Jei!

      Kiitti. Niin on. välitän viestiä hänelle eteenpäin. <3 Ja kävi vielä hassusti, että olin tilaamassa just joululahjoja DomDomilta ja noi ostoskorissa lymyili..(isäntä ei ota kuulemma uusia projekteja ennen ku talli on redi :/ ), kun iskä soitti ja kysyi etten tietäis mitää projektia hänelle. Todellakin tiesin :D.
      Ja oot oikeessa, tuossa kippoja laitellessa ajattelin, että välihylly vois kyllä olla kiva.. vaikka toisaalta on tosi selkeen näköinen noin :).

      Onhan tässä talossa väriäkin, mutta hukkuu tummiin seiniin.. tää 17 vuotiaana sisustajana ei oikein hallinnut tätä hommaa. Ties vaikka vähän vaaleempia seiniä tulis, jos vain kylmästi ottaisin joulun jälkeen sudin kouraani ja suttaisin seinät valkoiseksi.. no ainakin nyt keittiöstä eka :) Hyvää ja ihanaa iltaa myös sinulle, olihan kypärä päässä ku kävit pyöräilees? ;)

      Poista
  2. No kylläpä säätit kasan rahaa, kun laitoit isäukkos tekemään! Kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmh.. Sanos muuta ;). Ja ovat paljon arvokkaammat kun ovat oman isän kätösillä tehty.

      Poista