keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ruokapöytä vihdoin valmis



 Kova hiominen on takana ja maalauskin kävi vaivatta kun puuseppä maalasi pöydän. Kysyi, että "eikö tätä siis tehdä puusepän tarkkuudella", sillä en missään nimessä halunnut peittää kaikkia virheitä.. No Way! Hymyilyttää miekkosen kysymys vieläkin. Olimme varmasti hänen mielestään vähintäänkin omituisia vaatiessamme häntä jättämään kaikenmaailman viat kittaamatta. Luonnetta sitä olla pitää huonekaluillakin.


Aivan ihana ystäväni toi joku aika sitten tekemänsä pannunalusen, Kiitos Iina <3
Keittiö sai myös tänään uusia asukkaita kaksi, ihanat muratit ulkoa siirtyi sisälle. Toivottavasti lähtisivät parempaan kukoistukseen sisällä, sillä unohdin kastella aina ne ulkona. Ruukunsuojus sopii hienosti tuohon pärelootaan jonka fb kirpparilta taannoin löysin (mainitsinkin siitä täällä jo joku aika sitten). Tein ruukunsuojuksen Tapion Lankakaupan trikookuteesta ja malli päästä vedetty niin että nyt sopii sisällä olevan ruukun päälle.


Kovin harmaata on yhä, mutta kummasti valoa uusi pöytä tuo ja ei ainakaan vielä kovin paljoa notku. Hain vain läpinäkyvää pöytäliinaa ja liian vähän luonnollisestikkin. Pöytä olikin yli 2 metriä ja otin vain sen 2 metriä. Noh, menee se noinkin vajaamittaisena jonkin aikaa. Hankin sitten joskus uuden. Nyt vain nautitaan Kurikan perämettien annista, siellä olisi miekkosen autotallissa ollut muitakin aarteita, mutta ei niille tavaroille meille ollut käyttöä. Tälle pöydälle ja parille perunaloodalle kyllä löytyi käyttöä. Toisen roju on vain yksinkertaisesti toisen aarre <3

Ikimuistoisia ja aarrerikkaita päiviä teille toivottelee Kipa.

4 kommenttia:

  1. Voi hitsi miten hieno tuo on ja hienosti sopii teille! <3 Tuo läpinäkyvä VASTUUKI ;) on tosi kätevää, eikä hätää vaikka olikin turhan lyhyt pala, meidän liina olisi jo vaihdon tarpeessa kun tämä pikkuneiti on teroitellut siinä muutamaa etuhammastaan. :) Eipä ollut ainakaan pahan hintasta!

    Mitäpä tuosta, mutta oleppa hyvä rakas ystäväiseni! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Vähän oli sääli muovittaa ihana puupinta, mutta kuulemma muuten pidettäis vanha pöytä ellei tuota olis. jotenka äkkiä hain ja onneksi oli puoli ilmasta <3. Hah, toivotaan että meillä terotettais hampaita johonki muualle. Vaikka tuohon vanhaan pehmeään puuhun olis kyllä varmasti ihana upottaa hampaat :D

      Poista